Ewa Farna ve slavnostním i ležérním: Na koncertu mi oblečení musí ladit s pódiem, venku preferuji uvolněnou módu

Ewa Farna ve slavnostním i ležérním: Na koncertu mi oblečení musí ladit s pódiem, venku preferuji uvolněnou módu
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Ewa Farna říká, že jí outfity na koncert dává dohromady stylista, tak aby ladila s tanečníky, kapelou a designem scény.Takhle jí to slušelo na koncertu v Karlových Varech.Na procházku po kolonádě dopoledne oblékla bílé šaty, šedou bundu a bílé tenisky.Magazínu Lifee.cz ukázala v šatně své prstýnky.+ 13 fotek+ 14 fotek

Zpěvačka Ewa Farna (29) v exkluzivním rozhovoru pro Lifee.cz popisuje, jak probíhá rutina v zákulisí jejího koncertu. Vysvětluje, podle čeho volí své koncertní outfity, jaký styl líčení a účesu je pro ni vhodný, ale prozrazuje také požadavky, které má její tým na organizátory akce. Proč ji tolik zaujala hvězda, která chce mít na své posteli růži? A jak vypadá její snubní prstýnek?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 07. 2023 08:00

Zpěvačka Ewa Farna (29) vystoupila v Karlových Varech v Mattoni Life baru a při té příležitosti pozvala magazín Lifee.cz do své šatny. V exkluzivním rozhovoru se zamýšlí například nad tím, co vyžadují na koncertech velké hvězdy jako Madonna nebo Metallica ve svém zázemí.

"Některé požadavky velkých hvězd mi přijdou opodstatněné. Pro nás smrtelníky to může vypadat šíleně, ale když si představím, že jsem dva roky na turné bez možnosti být doma, tak chápu, že někdo nechce být ve sterilní hokejové šatně," říká Ewa, která do Karlových Varů přijela jen na jeden den. "Neříkám, že to musí být zrovna vířivka, ale jsou věci, které jsem schopná pochopit. Někde jsem četla o takové hvězdě, která požadovala růži na posteli," říká Ewa a vysvětluje také, proč jí přijde růže na posteli jako skvělý nápad.

Má koncertní garderoba musí ladit s pódiem

Ewo, jak je to s vaší koncertní garderobou?

Letos to mám vůbec poprvé tak, že mám několik outfitů sestavených přímo na koncerty, tak aby ladily s pódiem. Kapela a tanečníci jsou do béžové barvy, proto mám pár outfitů doladěných vyloženě k nim. Přizpůsobené jsou tomu, jestli je teplo nebo zima a nebo podpatky či tenisky. Mám tedy pár variant a ty na koncertech točím. To mě hrozně uklidňuje. Jsem ten typ, který do kufru naháže všechno, co má doma čisté, a řeší to těsně před akcí, když je z kufru všechno zmačkané. Proto jsem ráda, že vím, jaké mám možnosti a z těch si vybírám. Jsou to prostě modely, které už jsou ozkoušené.

Jaký typ účesu vám na koncertech nejvíce vyhovuje?

Před koncertem jsem byla na vlasech a líčení v Elle Beauty Lounge, kde mi také půjčili nějaké věci na sebe. Říkala jsem jim, že bych potřebovala výraznější líčení kvůli koncertu, protože jsem na velkém pódiu. A vlasy chci mít rozpuštěné, protože jimi ráda hážu. Dnes jsem se na to takhle cítila a už vím, jak se můj look na velké scéně chová.

Požadavek na růži v každém hotelu na posteli chápu

Máte nějaké speciální požadavky na zákulisí?

Určitě, rozhodně nesmí chybět voda kvůli hydrataci. Vlastně k těm požadavkům moc nevím, protože je sestavuje můj manager. Ale určitě musí být zabezpečeno jídlo a pití pro celý štáb, zrcadlo kvůli líčení, stoly, židle, elektřina.

Ptám se, protože čteme například o Madonně, jaké má požadavky. Někteří umělci vyžadují v zákulisí třeba i vířivku.

Když ve Varech, tak někde blízko vřídel. Ne, to si dělám legraci. Žádné divné ani náročné požadavky asi nemáme. A zároveň mi některé požadavky velkých hvězd mi přijdou opodstatněné. Pro nás smrtelníky to může vypadat šíleně, ale když si představím, že jsem dva roky na turné bez možnosti být doma, tak chápu, že někdo nechce být ve sterilní hokejové šatně. Chce to mít trochu útulnější a mít tam něco, na co se může těšit, že bude pokaždé stejné. Žije s tím, že nemá žádnou jistotu, nic svého. Já to prostě chápu. Neříkám, že to musí být ta vířivka, ale jsou věci, které jsem schopná pochopit. Někde jsem četla o takové hvězdě, která požadovala růži na posteli.

Ale to je hezké!

Je. Ale potom jsem se dočetla, že oni chtějí tu růži na posteli proto, aby když přijde hvězda nebo manager do pokoje a uvidí na posteli růži, je to znamení toho, že pořadatel četl smlouvu bedlivě a do konce. Znamená to, že všechno ostatní bude klapat. Dodrželi všechno, do posledního nesmyslu. Takže občas to mohou být tyhle symbolické věci, které se s podivem hodnotí z venku, ale většinou je to opodstatněné a má to svůj důvod. Tedy pokud zrovna Metallica nechce vykopat bazén, který ani nevyužije.

Ewa Farna: Ano dovolené u moře i v karavanu

Už jste to naťukla: vozíte s sebou na šňůru něco sentimentálního, co vám připomíná rodinu? Třeba fotku dětí?

Fotky mám v telefonu. Jinak ne, mám s sebou své oblíbené lidi, to jsou mé talismany. Vždycky, když se podívám na svůj tým a vidím, že nikdo nechybí, tak vím, že je všechno v pořádku. No a jinak to asi budou prstýnky, snubní mám pořád u sebe. Není to žádná řehole, po koncertu se vždycky vracím domů. Ale kdybych byla dva roky na turné, tak bych to musela nějak vymyslet. Asi bych tahala celou rodinu s sebou.

Jaká je vaše představa ideálního léta?

Nejsem úplný fanoušek brutálních veder, jaká teď právě zažíváme. Hlavně ve městě na betonu. To vůbec nedávám. Jestli do tepla, tak někde u moře. Ale obecně nemám ráda výhně. Když hezky pofoukává, tak je to super.

Co třeba dovolená v karavanu?

Ano, měli jsme dovolenou v karavanu. Ale nesmělo by to být v tom brutálním vedru. Dva roky zpátky jsme takhle vyrazili v květnu - v karavanu na kolech. A bylo to super. Mám ráda různorodé dovolené - aktivní, vykydnuté u moře, karavan, hotel. Jsem z principu šťastný člověk a spokojená jsem kdekoli.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články