Maminkou před třicítkou: Ewa Farna, Míša Tomešová ani Ornella Koktová s dětmi neotálely

Maminkou před třicítkou: Ewa Farna, Míša Tomešová ani Ornella Koktová s dětmi neotálely
Zdroj: Herminapress
Ewa Farna (28) poprvé rodila v roce 2019 ve svých 25 letech, kdy přivedla na svět syna Artura.Letos se jí narodila dcera Ella. S manželem Martinem Chobotem tak tvoří už čtyřčlennou rodinu.Modelka a podnikatelka Ornella Koktová (29) je mámou tří dětí - Quentina (9), Svena (2) a Lilianne (1). Prvorozeného Quentina přivedla na svět ve 20 letech.Herečka Eva Burešová (29) porodí ještě v srpnu druhé dítě. Syna Nathaniela (5) přivedla na svět v červnu 2017 ve svých 24 letech.+ 7 fotek+ 8 fotek

Ewa Farna slaví v pátek poslední narozeniny před třicítkou a za sebou má už několik životních milníků, mezi něž patří také narození dvou zdravých dětí. Jaké další slavné české dámy stihly porodit před třicítkou a považují to za výhodu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 08. 2022 12:00

Říká se, že čím mladší maminka, tím méně starostí na stará kolena. Slavné dámy, které vám představíme, stihly porodit do třiceti let a teď mají volné ruce k budování kariéry. „Dokud mi lidé říkají, že vypadám jako holčička, je to v pořádku. Na třicítku se těším, jsem ráda, že jsem do té doby stihla mít dvě děti," nechala se slyšet herečka Michaela Tomešová, máma dvou kluků.

První těhotenství oznámila Ewa Farna originálně

Svého manžela a otce svých dvou dětí, muzikanta Martina Chobota (33), si Ewa Farna vzala v roce 2017 po čtyřech letech vztahu. Netají se tím, že je křesťanka a že pro její život má rodina stěžejní význam. Málokoho tedy překvapilo, že se vdávala velmi mladá, a brzy také otěhotněla.

Svůj požehnaný stav oznámila fanouškům velmi netradičně. Těhotenské bříško umístila na závěr videoklipu k písni Ta o nás. Ten je plný také záběrů ze soukromí a zpěvaččiny svatby, která probíhala v naprostém utajeníTato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro svatební hosty," vysvětluje zpěvačka na svých sociálních sítích. „Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kdo si soukromí váží a střeží,“ dodává s tím, že to celé nakonec dopadlo jinak.

Soukromí svých dětí Ewa Farna tají

Syn Artur přišel na svět začátkem června roku 2019. Neukazuji ho záměrně. Je to člověk, ne veřejný majetek. Já sama poznala, co to je zájem veřejnosti. Co všechno si člověk může a nemůže dovolit, když je z něj veřejná osoba. A to synovi neudělám. To ať si jednou vybere sám, jestli chce, nebo ne,“ vysvětluje v rozhovoru pro iDNES.

Také své druhé těhotenství oznámila Ewa Farna netradičně a prostřednictvím sociálních sítí. Tam ukázala v listopadu loňského roku zadní stranu své nové desky a také rostoucí těhotenské bříško.

Dcerka Ella přišla na svět v březnu letošního roku. Jméno Ella znamená „ona“ nebo „krásná“ a jeho starohebrejský význam je „bohyně“. Obě děti tak Ewa přivedla na svět ještě před třicítkou. Tu Farna oslaví přesně za rok, 12. srpna 2023.

Ornella Koktová začala mediálním skandálem

Prvorozený syn Quentin se Ornelle (29), tehdy ještě Štikové, a Josefu Koktovi (65) narodil, když pohledná brunetka slavila 20. narozeniny. Českem přitom stále hýbala kauza Koktova divokého rozvodu s moderátorkou Gabrielou Partyšovou, takže chlapeček neměl start do života právě jednoduchý.

V dubnu loňského roku přivedla Ornella na svět své třetí dítě, holčičku Lilianne (1). Potřetí totiž otěhotněla pouhé tři měsíce po narození druhého syna Svena (2). „S dětmi takhle blízko u sebe je to náročné, jako bych měla dvojčata. Nikdy jsem to takhle nechtěla, ale osud to zamotal. Teď je u nás doma hlavně hodně řevu," posteskla si nedávno trojnásobná maminka.

Představa, že by otěhotněla počtvrté, jí podle všeho naháněla pořádný strach. „Udělala jsem proto opatření, už nikdy nebudu mít děti. Nechala jsem si přerušit vejcovody," svěřila se Ornella webu Super.cz.

Michaela Tomešová je mámou dvou kluků

Herečka a zpěvačka Michaela Tomešová (31)s manželem Romanem dva syny - Kristiána (5) a Jonáše (3). Staršího Kristiána přivedla na svět v 25 letech. Když se ohlédne zpět, je podle svých slov ráda, že rodinu stihla založit tak brzy.

„Dokud mi lidé říkají, že vypadám jako holčička, je to v pořádku. Na třicítku se těším, jsem ráda, že jsem do té doby stihla dvě děti," nechala se slyšet před dvěma lety v rozhovoru pro magazín Metro. „mám vlastně vše, co jsem si vždycky přála, tak to hned ťukám, aby se něco nepokazilo. Pořád si v sobě ale chci udržet mladost a nadšení."

Na další slavné mladé maminky se podívejte do fotogalerie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články