Krásná Ewa Farna: Mateřství jí sluší, malý Artur se má čile k světu

Krásná Ewa Farna: Mateřství jí sluší, malý Artur se má čile k světu
Zdroj: Showpix.cz
Na začátku června 2019 Ewa Farna porodila své první dítě, roztomilého Artura.Ewa Farna s prvorozeným synem Arturem......který se má čile k světu.Od porodu se dala fantasticky do formy, pyšní se vosím pasem.+ 11 fotek+ 12 fotek

Už déle než devět měsíců si užívá první mateřství. Malý Artur, kterého má s muzikantem Martinem Chobotem, se má čile k světu a ona sama je stále krásnější. Fanouškům se pochlubila vosím pasem, novými slušivými brýlemi a milými fotkami z dětství. Jak teď žije zpěvačka Ewa Farna?

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 03. 2020 11:00

Navzdory pandemii koronaviru a zákazu koncertů prožívá Ewa Farna asi nejkrásnější chvíle svého života. A dělí se o ně s fanoušky na Instagramu.

Ukazuje reálný život

"Je to o tom poskytovat lidem nějaký reálný obraz o tom, kým jste a co chcete reprezentovat. Takže se tam snažím dávat nejen ty hezké fotky, ale i to, jak člověk vypadá po ránu, prostě real life. Ano, jsem máma, jsem žena a jsem hospodyňka, takže tam občas něco takového dám," svěřila se v pořadu Café On Air serveru kytary.cz.

A prozradila i to, že se bála, že si ji publikum bude stále spojovat s teenagerskými písněmi, jako byla Měls mě vůbec rád. "Teď už nemám pocit, že ode mě publikum čeká, že budu pořád ta malá holka. A že se obecně více akceptuje, že holky nemusejí vážit třicet kilo i s postelí."

Štíhlá jako laňka

Devět měsíců po porodu je přitom Ewa, která se v minulosti potýkala s nadváhou, jako laňka! Stačilo prý málo – zatímco dříve se stravovala nezdravě na benzínkách nebo ve fast foodech, teď se rozhodla dodržovat režim pěti malých jídel denně. Přidala i pravidelný pohyb.

A těší se i z maličkostí. Na Instagramu se například pochlubila novými dioptrickými brýlemi. "Ten svět je fakt hezký, kór když ho člověk po dlouhé době pořádně vidí," napsala ke snímku, pod nímž ji fanoušci zasypali pochvalnými komentáři.

NA AKTUÁLNÍ FOTKY EWY FARNÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články