Hvězda filmu Prci, prci, prcičky Jason Biggs: Upadl jim malý syn, měl frakturu lebky

Hvězda filmu Prci, prci, prcičky Jason Biggs: Upadl jim malý syn, měl frakturu lebky
Zdroj: Flickr,com, Eva Rinaldi, CC BY-SA 2.0

Stačí okamžik a poklidný večer se změní v nervy drásající závod s časem. Své o tom může vyprávět herec Jason Biggs, hvězda série filmů Prci, prci, prcičky… Jeho manželka Jenny nešťastnou náhodou upustila na zem jejich tehdy pětiletého syna, který si po pádu na hlavu způsobil frakturu lebky.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 20. 02. 2020 08:04

Herec Jason Biggs je hvězdou série komediálních filmů Prci, prci, prcičky, která spatřila světlo světa v roce 1999. Od té doby se natočilo již devět dílů. Včera jste mohli na Nova Cinema sledovat epizodu s názvem Prci, prci, prcičky: Na táboře. Zde vystřídal Jasona Biggse herec Tad Hilgenbrink, který ztvárnil Stiflerova mladšího bratra Matta. Ten musí proti své vůli strávit léto na nechvalně známém hudebním táboře.

Oznámení na Instagramu

O nehodě se mohli fanoušci Jasona Biggse dozvědět z instagramového účtu jeho ženy, která napsala následující vyjádření: "V sobotu večer jsem upustila na zem našeho syna, udeřil se do hlavy. Jelikož mu pád způsobil frakturu lebky, museli jsme s ním jet na pohotovost."

Po příjezdu se malému Sidovi dostalo okamžité péče, za což Jenny veřejně poděkovala celému personálu nemocnice. "Děkuji sestrám, neurologům, dokonce i zaměstnancům kantýny a uklízečkám za to, že udržují v čistotě nemocniční pokoje a koupelny." Nakonec ještě zavtipkovala, že doufá, že nezačne řečnit jako na Oscarech.

V těžké chvíli ji podržel manžel

Příspěvek se samozřejmě neobešel bez spousty komentářů. Celkem jich Jenny nasbírala přes dva tisíce. Sympatie jí vyjadřovaly i jiné matky. Psaly jí, že je dobře, že v tom není sama a protože se takové věci bohužel občas stávají, nemá se za co stydět. Jenny se také dočkala podpory i od celebrit. Herečka Krysten Ritterová jí vzkázala: "Panebože, Jenny, to musel být opravdu hrozný zážitek. Mrzí mne, že jste tím museli projít, ale také jsem ráda, že vše dobře dopadlo."

Největšího poděkování se ale samozřejmě dostalo jejímu manželovi Jasonovi. Jenny děkovala bohu za to, že jej má a že se měla o koho opřít. Zřejmě mají mezi sebou velmi pevný vztah. Svoji jsou již dvanáct let.

Rychlé zotavení

Sid se vrátil domů po týdnu. "Zachtělo se mu zmrzliny, tak si na ní zrovna pochutnává," prozradila herečka. "Zotavuje se opravdu dobře. Děkuji všem za podporu a soucítím se všemi rodiči, kteří se někdy ocitli v takové situaci. Pamatujte, že na to nejste sami," dodala Jenny.

Pod Jenninými slovy se záhy objevil komentář jedné ženy: "Jako rodiče se snažíme o to nejlepší, jenže někdy se věci vyvinou tak, jak nechceme. Děkuji vám za to, že jste s námi svůj příběh sdílela."

Malému Sidovi je nyní šest let a smutná událost se na něm naštěstí nijak nepodepsala.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články