Těžké dny Morgana Freemana: Falešné zkazky o konci v Hollywoodu a tragédie v rodině

Těžké dny Morgana Freemana: Falešné zkazky o konci v Hollywoodu a tragédie v rodině
Zdroj: TV Prima
Staří a neklidní je komediální kriminálka, ve které hraje mimo jiné respektovaný herec Morgan Freeman. Film pojednává o hlídačích v muzeu, kteří se roznodnou ukrást oblíbené exponáty.Dokud nepřišel do muzea nový kurátor, bylo vše v pořádku.Není na co čekat, musí se vymyslet dokonalý plán.Podaří se jim "zachránit" jejich oblíbená umělecká díla?+ 1 fotka+ 2 fotky

Morgan Freeman (82) to poslední dobou nemá vůbec lehké. Kolují o něm zprávy, že kvůli stáří a podroušenému zdraví přestává hrát. Také byl osmi ženami obviněn ze sexuálního obtěžování a před pár lety se musel vyrovnat s vraždou nevlastní vnučky. Co se stalo?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 02. 03. 2020 17:07

Morgana Freemana dnes můžete vidět ve 20.00 na Prima Max v krimi komedii Staří a neklidní. Pokud jste neměli doposud zloděje rádi, tuto trojici postarších členů ochranky muzea si určitě zamilujete. Každý z nich má oblíbené umělecké dílo. A každý z nich si k němu vytvořil citové pouto. Jenže s příchodem nového kurátora mají tyto předměty zmizet. A to nelze připustit. Přestože žili všichni doposud bez oplétaček se zákonem, zrodí se jim v hlavách důmyslný plán na jejich záchranu.

Údajný konec kariéry

Jako první informoval o údajném Freemanově odchodu do důchodu magazín National Enquirer. Důvodem měly být hercovy zdravotní problémy. Chtěl se vyhnout tomu, aby se jeho stav rozebíral v médiích. "Je pro něj stále těžší a těžší přijímat nové role. Potěšení a vzrušení z práce už vyprchalo, zbyla pouze bolest," uvedl zdroj Enquireru.

Bolesti měly Morgana trápit od autonehody, která se mu přihodila v roce 2008. Konec kariéry ale dementoval herec osobně. "Do důchodu si mohu dovolit odejít, kdykoli budu chtít. Ale nechci, protože mě to stále baví. Rozloučení s herectvím není, a ani ještě dlouho nebude, na pořadu dne," řekl Freeman. Hercovo tvrzení podpořil i jeho mluvčí.

Obvinění ze sexuálního obtěžování

S údajnými problémy s hercovým chováním se ženy svěřily reportérce stanice CNN Chloe Melasové. Té měly, podle jejího vyjádření, dosvědčit, že se jim snažil Freeman nadzvedávat sukně a žádat je, aby se v jeho přítomnosti oblékaly méně upjatě. "Začal s tím, až se proslavil a vydobyl si určitou prestiž. Všechny jsme se bály o tom promluvit, protože nás mohli ve filmu lehce nahradit, jeho ale ne. Takže by to skončilo tak, že bychom akorát přišly o práci," sdělila jedna z žen.

Oscarový herec se tak zařadil mezi více než dvě stovky hollywoodských celebrit, jichž se dotkla nedávná vlna obvinění ze sexuálního obtěžování. Filmoví producenti ovšem za Freemanem stojí a nevidí důvod s ním ukončit spolupráci. Nikdo z nich si prý nevšiml, že by Morgan vytvářel nepřátelské pracovní prostředí, či se choval k ženám nepatřičně a neuctivě.

Vražda nevlastní vnučky

Nevlastní vnučka Morgana Freemana E’Dena Hinesová zemřela v pouhých třiatřiceti v roce 2015, kdy ji na Manhattanu zavraždil její drogově závislý přítel. Zasadil jí celkem pětadvacet bodných ran. Jejich vztah byl už od počátku velmi násilný a plný emočního vypětí. A právě on začal tvrdit, že měla s hercem udržovat sexuální vztah. Svěřit se mu s tím měla sama E’Dena. Ta však veškerá taková tvrzení popírala. "Když pominu fakt, že je to úplná lež, nejvíce mi na tom vadí, že to ubližuje mé rodině," svěřila se před smrtí Hinesová.

Údajný vztah měl být natolik vážný, že Morgan a E’Dena měli plánovat společnou budoucnost. Toho se záhy chytli právníci vraha Freemanovy vnučky, Lamara Davenporta. Údajně to měla být poslední kapka, která jej přiměla k vraždě. Obhajobě však plán, že se vše svede na nepříčetnost, nevyšel. Soudce poslal Davenporta na dvacet let do vězení.

PODÍVEJTE SE NA FOTKY Z FILMU STAŘÍ A NEKLIDNÍ DO GALERIE:

Zdroje: gossipcop, qz.com, nypost.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články