Ewa Farna a její módní styl: Miluje saka všech velikostí a barev i zářivé korunky ve vlasech

Ewa Farna a její módní styl.
Zdroj: Herminapress
Ewa Farna v korunce od české návrhářky, která nápadité modely vyrobila i pro Beyoncé a Khloé Kardashian.Originální koruna podobná modelu Ewy Farne. Carbickova Crowns, 4 466 KčDámský modrý overal Nife, 1 304 KčSaténové modré rukavice. POSHme, 325 Kč+ 24 fotek+ 25 fotek

Módní styl Ewy Farne není žádná nuda. Zpěvačka neustále překvapuje výběrem svých outfitů a je vidět, že se skvěle orientuje v tom, co je trendy, ale zároveň sedí jí samotné. Duševní pohoda, která z ní vyzařuje na míle daleko, se prolíná i do jejího módního vkusu, kterým může inspirovat i vás.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 07. 02. 2023 09:00

Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna je talentovaná umělkyně, která získala mnoho hudebních ocenění jak v Česku, tak i v Polsku. Svůj první singl "Měls mě vůbec rád", který trhal hitparády všech českých rádií nazpívala v pouhých třinácti letech a letos ji čeká jubileum. 30. narozeniny oslaví obrovským koncertem v O2 areně. Ewa Farna je už také dvojnásobnou maminkou a s manželem Martinem Chobotem vychovávají syna Artura (3,5 roku) a dceru Ellu, která brzy oslaví první narozeniny.

Jako zpěvačku už Ewu nejspíš znáte a ať už jste jejími fanoušky, či nikoliv, její písně vám v rádiu nemohly uniknout. Jak to je ale s jejím módním stylem? Obléká se stejně dobře jako zpívá, nebo dává přednost jednoduchosti?

Ewa Farna je pyšná na své křivky

Přestože se v minulosti často řešila její váha, Ewa na to zareagovala vtipnou skladbou "Boky jako skříň", kde všem haterům dala jasně najevo, že kila navíc ji netrápí a raději si svůj život pořádně osladí. Singl s textem, ve kterém každý člověk mohl nalézt i kus sebe sama, se stal okamžitě virální záležitostí.

Zpěvačka se módy rozhodně nebojí a při udílení cen Českého slavíka v roce 2022 vynesla opravdu extravagantní outfit. Ten obsahovat velké černé sako s ramenními vycpávkami a pod ním měla sametový modrý overal, který zakrýval i celé ruce a na nohou se napojoval do špičatých bot. Hlavu jí zdobila designová korunka od Atelieru Carbickova Crowns, který má sídlo v Liberci.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

Designérka Anna Škarda vyráběla krásné koruny i pro světové hvězdy jako Beyoncé, Khloé Kardashian nebo kapelu Little Mix. I když zpěvačka svým outfitem některé mírně zaskočila, model byl efektní a rozhodně jste ji v davu nepřehlédli.

Originální modely Ewy Farne

Ewa ukončila své šestinedělí tím, že vyrazila na předávání cen Anděl 2022. Opět nás nenechala zcela chladnými, co se výběru oblečení týče. Až nad pas vysoké kalhoty se širokými nohavicemi doplnila Ewa zajímavým topem s dlouhými rukávy. Extravagantní vršek během večer oblékla ve dvou barevných provedení.

Nejdříve měla na sobě červený, který později vyměnila za elektricky zelený. Model vypadal jako klasický rolák, ale jeho rukávy byly volné a dlouhé až ke kotníkům. K tomu obula lodičky do špičky a jako účes si nechala naplést dva velmi dlouhé zapletené copy.

Těhotenská móda Ewy Farne

Zavzpomínejme i na model, který vynesla zpěvačka na předávání Slavíků v roce 2021. Tehdy byla Ewa ještě v očekávání, což ji v její originalitě ve výběru outfitů nikdy neomezovalo. Na slavnostní příležitost oblékla obepínající overal, který nechával vyniknout těhotenské bříško a zároveň mu nechyběly zajímavé prvky, které činily model nepřehlédnutelným.

Podobně jako zpěvačka Rihanna nebo tenistka Cibulková i Ewa ukázala, že těhotenství není třeba schovávat za objemné róby, ale ženám sluší, když jej dají na odiv. Model měl saténový spodek a koženkový vršek s hlubokým výstřihem. Ten navíc obsahoval i zajímavý detail, který působil jako křídla. Jako doplněk zpěvačka zvolila dvoubarevnou kabelku se zvířecím vzorem. 

Na všechny zmíněné outfity i další inspiraci se můžete podívat v galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články