Neuvěřitelná proměna zpěvačky Jessicy Simpson. Po svém třetím porodu zhubla téměř padesát kilo

Neuvěřitelná proměna zpěvačky Jessicy Simpson. Po svém třetím porodu zhubla téměř padesát kilo
Zdroj: Showpix.cz

Není žádným tajemstvím, že oblíbená americká zpěvačka Jessica Simpson v určitých fázích svého života bojovala se svou váhou. Jinak tomu nebylo ani po porodu svého třetího dítěte. Simpson ale šla do sebe, pořádně si mákla a teď je k nepoznání. Za půl roku poctivé práce totiž zhubla úctyhodných 45 kilogramů a nyní se cítí skvěle.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 29. 05. 2020 11:31

Během svého posledního těhotenství se devětatřicetiletá Jessica trápila, měla za sebou několik zdravotních komplikací i hospitalizaci v nemocnici. Proto se jí nesmírně ulevilo, když loni v březnu držela svou zdravou holčičku Birdie Mae ve své náručí. Z porodnice však odcházela s mnoha kily navíc, její váha se dostala dokonce nad stovku a oblíbená zpěvačka se s tím jen velmi těžko smiřovala. Proto se dala do práce a se svým trenérem na sobě začala pořádně pracovat.

Kroky, kroky, kroky

Trojnásobná máma svou hlavní pozornost zaměřila na počet kroků, které denně udělá. Na začátku se se svým dlouholetým koučem Harleym Pasternakem domluvila na šesti tisících krocích denně, k tomu se odhodlala i ke změnám v životním stylu, což vedlo k tomu, že její hubnutí probíhalo hladce a bezpečně.

„Muselo to být víc, než jen dostat Jessicu zpět z hmotnosti po porodu. Chci, aby si návyky, které dělá, už udržela napořád. To je důvod, proč nejsem velkým fanouškem extrémního stravování či radikální formy cvičení,“ uvedl Pasternak v exkluzivním rozhovoru pro E! News.

Rodačka z Texasu se nakonec dopracovala až ke čtrnácti tisícům kroků denně. První výsledky jejího hubnutí byly vidět už loni v září, tento týden se však předvedla na svém Instagramu a z fotky bylo vidět, že je momentálně se svou postavou velmi spokojená. Vypadala zkrátka šťastně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jessica Simpson (@jessicasimpson),

Pomohla i strava

„Probudila jsem se dříve než mé tři děti, abych strávila čas se sebou, svým já. A v hlavě si hned říkám: Hýbej se, hýbej se, pro své vlastní duševní zdraví,“ napsala zpěvačka k fotce, kterou zveřejnila na sociální síti.

Svou pozornost během hubnutí zaměřila taky na stravování. Denně se tak snaží sníst tři zdravá jídla s vysokým obsahem bílkoviny a dvě svačiny. Nemá žádné takzvané „cheat day“, během nichž by mohla po celý den jíst bez pocitu viny vše, co si zamane. Kdykoliv si však může něco malého z ne úplně zdravých jídel dát, protože její trenér nechtěl, aby Jessica cítila pocit, že by o svá oblíbená jídla měla úplně přijít.

Trenér Pasternak zároveň upozornil na jednu důležitou složku hubnutí, na kterou se často zapomíná. Jedná se o dostatek spánku, který je při hubnutí velmi účinný. Jessica to nejtěžší zvládla, ale jak je to u vás? Kolik kilogramů se vám povedlo dát dolů?

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články