Jessica Simpson se ve své knize svěřila se šokujícím tajemstvím – v dětství ji zneužívala kamarádka

Jessica Simpson se ve své knize svěřila se šokujícím tajemstvím – v dětství ji zneužívala kamarádka
Zdroj: https://www.instagram.com/jessicasimpson/
Jessica Simpson (* 10. července 1980) je americká zpěvačka a herečka, která se stala známou i díky své reality show Newlyweds: Nick and Jessica. Dnes je její hlavní doménou zpívání.Zpěvačku, herečku a nově také spisovatelku pronásledovalo trauma z dětství, které u ní vyústilo v závislost na alkoholu a lécích. Na trh se chystá její Otevřená kniha, která v sobě skrývá sexuální zneužívání, kterým si Jessica v dětství prošla. Jessica Simpson s druhým manželem, se kterým má tři děti. + 1 fotka+ 2 fotky

Devětatřicetiletá americká zpěvačka a herečka Jessica Simpson toho ve svém životě zažila už poměrně dost. Proslavila se díky svým písničkám, ale také zásluhou vlastní reality show s názvem Newlyweds: Nick and Jessica. V současné době je šťastná, pamatuje však i těžké časy spojené s alkoholem. A ve své knize se svěřila ještě s jedním šokujícím tajemstvím.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 23. 01. 2020 12:36

Je tomu už pár let, co devětatřicetiletá americká zpěvačka Jessica Simpson dostala možnost sepsat svou motivační knihu, která se měla řídit heslem „žít svůj nejlepší život“.

Sama ale věděla, že její srdce jí to nedovolí, protože veřejnost do té doby netušila nic o tom, co si v dětství prožila. Proto se její kniha musela vydat jiným směrem. „Necítila jsem se dobře, abych o sobě mluvila způsobem, který by nebyl zcela upřímný,“ svěřila se Jessica. „Jsem hrozný lhář,“ dodala.

Trauma z dětství

Jessica však své vzpomínky nakonec na papír dostala a na trh se chystá její Otevřená kniha, z níž nyní uniklo pár zajímavostí ven. Odhalil je deník PEOPLE, který zveřejnil, jakými hrůzami si Simpson v dětství prošla – byla totiž sexuálně zneužívána. V té době jí bylo pouhých šest let.

Začalo to nevinně, na návštěvách u rodinných známých. „Sdílela jsem postel s dcerou našich přátel. Začala mi lechtat záda, ale potom to přešlo do věcí, které mi byly nesmírně nepříjemné,“ popsala traumatizující vzpomínky. V té době byla šestiletá Jessica zmrazená strachem a nevěděla, co dělat. Navíc si myslela, že je to její chyba. „Chtěla jsem to říct rodičům. Byla jsem obětí a nějak jsem se špatně cítila,“ řekla.

S pravdou ven ale vyšla až o šest let později. „Říkala jsem ti, že se něco děje,“ křičela podle Jessicy její máma na otce. Ten sice nic neřekl, ale rodina už u svých přátel nikdy nezůstala a o celé situace se dále nemluvilo.

Byla v nebezpečí

Emoční bolest, kterou v sobě tak dlouho držela společně s dalšími stresy a profesními tlaky, u ní však v budoucnu vyvolaly další problémy a Jessica sáhla po alkoholu i po lécích. V té době si myslela si, že tuto bolest překoná sama, což se jí však nepovedlo. A její lékař jí později sdělil, že byla opravdu v nebezpečí.

Hollywoodská hvězda se nedávno svěřila s tím, že pití a pilulky ji zabíjely. Proto se pustila do těžkého boje a nad závislosti vyhrála: od listopadu roku 2017 je „čistá“ a alkoholu se ani nedotkla. „Vzdát se alkoholu bylo snadné. Na tu lahev jsem byla naštvaná za to, jak mi to umožnilo být samolibá a otupělá,“ popsala své těžké boje. U samotné terapie už to ale bylo o dost horší. „Při terapiích jsem opět cítila ta traumata, kterými jsem si prošla,“ vzpomíná slavná zpěvačka.

Chce inspirovat ostatní

Lidé Jessicu milují také díky její reality show, ve které vystupovala se svým tehdejším manželem. V té době pro ně byla mladou ženou, která mluvila od srdce. Jenže minulost jí brzy dohnala. Pravdu o všem, co zažila a čím si prochází, znala jen její nejbližší rodina a podporu našla také u současného manžela, se kterým má tři děti. Právě díky nim zvládá terapie a svádí statečný boj se svými dřívějšími démony.

Jessica Simpson zároveň doufá, že její kniha pomůže všem ostatním poznat, že na své problémy nejsou sami. „Použila jsem svou bolest a proměnila ji v něco, co může být krásné a pro ostatní lidi snad inspirující,“ dodala zpěvačka, která už je zase konečně šťastná.

NA FOTKY JESSICY SIMPSON SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články