Ondřej Gregor Brzobohatý: Myslím, že na 40 vypadám dobře, jelikož v péči o pleť jsem trochu pipina

Ondřej Gregor Brzobohatý: Myslím, že na 40 vypadám dobře, jelikož v péči o pleť jsem trochu pipina
Zdroj: Herminapress
Ondřej Gregor Brzobohatý říká, že ho blížící se 40. narozeniny nijak nestresují.Ondřej na archivním snímku.Ondřej Brzobohatý tak, jak jej známe dnes.Po boku partnerky Daniely Písařovicové vypadá muzikant spokojeně a vyrovnaně.+ 7 fotek+ 8 fotek

Skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý oslaví 2. února 40. narozeniny. V rozhovoru pro Lifee.cz prozradil, zda ho kulatiny děsí a zda se obává stárnutí. Ondřej se totiž přiznal, že dělá všechno pro to, aby jeho tvář vypadala stále mladistvě a na vrásky má spolehlivý recept. Co na to říká kosmetik slavných mužů Pity?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 18. 11. 2022 17:00

Blížící se kulatiny mohou se stoupajícím věkem leckoho děsit. Stárnutí je dnes velké téma a přibývající vrásky nebo šediny jsou pro mnohé ženy, ale i muže, velkým strašákem. Ondřej Gregor Brzobohatý nicméně v rozhovoru pro Lifee.cz tvrdí, že ho čtyřicítka v občanském průkazu neděsí.

Ondřej Brzobohatý sází na krémy proti stárnutí

Myslím, že na čtyřicet vypadám dobře," směje se talentovaný hudební skladatel, který se pyšní hustými vlasy a pletí, která dosud nevykazuje známky stárnutí. Má na to také jeden trik, a mezi pány je v tomto Ondřej světlou výjimkou - za vším totiž stojí pravidelná a důsledná péče o pleť.

„Jsem v tomto ohledu trochu pipina, protože se pořád patlám nějakými krémy. To mě strašně baví. Dávám si různé pleťové masky a podobné blbosti. A ono to docela zabírá," míní Ondřej, který může být velkou inspirací pro ostatní muže, již považují péči o pleť za čistě ženskou záležitost. Není to marné a znám čtyřicátníky, kteří jsou úplně svraštělí," dodává muzikant.

Ondřej Gregor Brzobohatý miluje doteky

Mezi známými však Ondřej zatím příliš pochopení nenašel. Častokrát se tomu lidé smějou, ale já to mám jako takový koníček. Vlastně je mi jedno, co si napatlám na tvář, ale dělám si prostě takový treatment," vysvětluje tajemství mladistvého vzhledu, obecně mě hrozně baví chodit na masáže, kosmetiku a podobně, protože je na mě nějak saháno. A to já mám hrozně rád."

Herci kosmetiku potřebují, vysvětluje Pity

Podle odborníka na pánskou kosmetiku Petra Krejczyho alias Pityho by muži měli po vzoru Ondřeje Brzobohatého chodit na kosmetiku jednou za čtyři až šest týdnů, ideálně ale častěji. „Obecně je u herců a zpěváků problémem nadužívání make-upu. Mají kvůli tomu pleť zašedlou a ochablou. Potřebují ji hlavně čistit,“ poukazuje.

Snahu mužů ocení podle Pityho také jejich partnerky, okolí, a vliv má perfektně upravená a zdravá pleť i na sebevědomí. „Málokdo si uvědomuje, že každý se hned podívá na pleť. Všichni kluci dneska chtějí mít vedle sebe hezkou holku. Často ale zapomínají, že i žena si přeje chodit do společnosti s někým, kdo vypadá dobře. Pánové by péči o pleť neměli podceňovat,“ sahá mužům do svědomí Pity.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články