Poslední sbohem! Expartner herečky Liz Hurley napsal před sebevraždou dojemné dopisy svým dětem

Liz Hurley sdílela na svém instagramovém účtu snímek s tragicky zesnulým bývalým partnerem Stevem Bingem.
Zdroj: Instagram Liz Hurley

Filmový svět minulý týden zasáhla smutná zpráva. Producent Steve Bing, který trpěl těžkými depresemi, totiž skokem z okna luxusního apartmánu v Kalifornii spáchal sebevraždu. Zanechal za sebou i dvě děti, kterým před odchodem z tohoto světa napsal dopisy.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 29. 06. 2020 14:01

Steve Bing byl bývalým partnerem anglické herečky a modelky Elizabeth Hurley, se kterou měl syna Damiana. Ten na otce, který si vzal život v pouhých 55 letech, vzpomíná i na svém Instagramu. "Děkuji z hloubi srdce vám všem, kteří jste se mi po té strašné zprávě ozvali. Snažím se odpovědět co nejvíce z vás, ale vězte, že nikdy nezapomenu na vaši laskavost. Je to velmi zvláštní a podivné období. Jsem nesmírně vděčný, že jsem obklopen úžasnou rodinou a přáteli,“ napsal osmnáctiletý Damian.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Damian Hurley (@damianhurley1),

Chyběl mu kontakt se světem

Dojemný komentář na vlastním instagramovém profilu přidala i Elizabeth Hurley: "Zarmoutila mě zpráva, že můj bývalý přítel Steve už není mezi námi. Je to hrozný konec. Prožili jsme spolu šťastné chvíle," vzpomíná na bývalého partnera, se kterým naposledy mluvila v dubnu.

Milionář, filmový producent a filantrop Bing po sobě zanechal i jednadvacetiletou dceru Kiru. Tu měl s bývalou tenistkou Lisou Bonder.

Bing, mimo jiné producent známého filmu Polární expres, spáchal sebevraždu skokem z 27. patra mrakodrapu, ve kterém obýval luxusní apartmán. Ukončil tak svůj boj s depresemi, které ještě zhoršila dlouhá karanténa v koronavirové době. Během té mu prý chyběl sociální kontakt s okolním světem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1),

Napsal dopisy na rozloučenou

Steve Bing sebevraždu nejspíše pečlivě plánoval. Jak totiž uvedl portál mirror.co.uk, podle televizního moderátora Billyho Bushe Bing napsal pro obě děti dopisy na rozloučenou. "Steve měl deprese s velkým D. Blízcí přátelé jsou jeho smrtí šokovaní. Některé zdroje říkají, že trpěl bipolární poruchou,“ uvedl Bush.

Ten promluvil i o tom, jak Bingovy přátele překvapilo, když se přestěhoval do Beverly Hills. „Byl to osamělý chlap a najednou šel do nejsociálnější budovy v Beverly Hills, kde byli právníci, rappeři a všichni tito lidé. Byly tam i problémy s penězi,“ prozradil.

Pokud by syn Damian zdědil alespoň část bohatství svého otce, klidně by se mohl stát nejbohatším teenagerem na světě. Zatím však není jisté, kdo majetek zdědí, ani zda po sobě Bing zanechal závěť.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články