Princezna z pohádky Čertova nevěsta Eva Josefíková o cukroví: Nechci trávit advent vystresovaná u trouby

Princezna z pohádky Čertova nevěsta Eva Josefíková o cukroví: Nechci trávit advent vystresovaná u trouby
Zdroj: Herminapress
Herečka Eva Podzimková navštívila tradiční vánoční trh u pražského Divadla Bez zábradlí.Vzala s sebou také rok a půl starou dcerku Lotu.Eva prozradila, že Silvestr letos stráví mimo Českou republiku.Eviným manželem je scenárista Matěj Podzimek.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Eva Josefíková (32), od léta nově Podzimková, se těší na Vánoce s rok a půl starou dcerou Lotou a manželem, scenáristou Matějem Podzimkem. V rozhovoru pro Lifee.cz přiznala, že vánoční cukroví letos nehodlá péct a raději dá přednost domácí pohodě. Kterou pohádku si okatá umělkyně letos rozhodně nenechá ujít?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 12. 2022 17:00

Eva, kterou diváci znají z pohádky Čertova nevěsta, letos o Vánocích sází na domácí pohodu a klid. „Snažím se na sebe být laskavá a nedělat si zbytečně moc stresu. Jsem v adventu dost pracovně vytížená a raději ten čas strávím s dcerou, než být vystresovaná u trouby," míní sympatická brunetka. Letos uděláme kšeft cukrářům a nakoupíme. Nestydím se za to," dodává Josefíková, kterou jsme potkali před pražským Divadlem Bez zábradlí, kde právě probíhal 10. ročník charitativního adventního trhu.

Jak letos strávíte Vánoce?

Snad hezky, v kruhu široké rodiny, ač na přípravy nemáme dostatek času. Těšíme se, proto vyhledáváme takovéto hezké okamžiky, kterými si advent zpříjemníme.

Už máte stromeček?

Dnes jsme ho nazdobili, přinesl nám ho Mikuláš a těšíme se z něj.

V jakém je stylu?

Letos to máme ve stylu „všechno, co se na stromek vleze", protože dcera z toho má radost. Čím je to blyštivější, tím je to lepší. Máme tam nějaké figurky a je to taková všehochuť, o to je to roztomilejší. Dcera spíš ocení tohle, než aby byla výzdoba nějak precizně sladěná.

Jaké dárečky máte pro dceru připravené?

Chystáme se na dovolenou, takže dostane sezónní letní výbavu. Momentálně je v kurzu také kuchyňka a různé propriety do ní - to bude asi největší dárek.

Budete mezi svátky také pracovat?

19. a 21. prosince hraji ve Švandově divadle představení Pankrác a 29. prosince Líbánky na Jadranu ve Studiu dva.

Jaké máte plány na Silvestra?

To bychom právě chtěli na tu dovolenou. Uvidíme, jak to dopadne. Nerada bych něco zakřikla, protože v téhle době nikdo nevíme dne ani hodiny. Přihodit se může cokoli.

Na jakou pohádku se ráda díváte?

Asi to nikoho nepřekvapí, ale mám ráda Popelku a moc ráda bych viděla tu její novou verzi.

Máte vůči ní nějaké předsudky?

Nemám, jsem jen příjemně zvědavá. Když bude možnost, ráda se na to podívám.

Máte napečeno cukroví?

To nemám a letos ani péct nebudu, protože se na sebe snažím být laskavá a nedělat si zbytečně moc stresu. Jsem v adventu dost pracovně vytížená a raději ten čas strávím s dcerou, než být vystresovaná u trouby. Letos uděláme kšeft cukrářům a nakoupíme. Nestydím se za to. Není to každý rok.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články