První česká Barbie Gabriella Jiráčková o svém dokonalém vzhledu: Zpočátku mi pomáhal tatínek, teď už mě nestojí ani korunu

První česká Barbie Gabriella Jiráčková o svém dokonalém vzhledu: Zpočátku mi pomáhal tatínek, teď už mě nestojí ani korunu
Zdroj: Herminapress
První česká Barbie Gabriella Jiráčková navštívila také talk show Milušky Bittnerové, Na kafeečko.Velkou oporou je Gabrielle Jiráčkové její partner, architekt Maxmilián Semela.Takhle vypadala Gabriella v dospívání.Dnes má Gabriella ňadra velikosti 10.+ 11 fotek+ 12 fotek

První česká Barbie Gabriella Jiráčková (23) odhaluje v rozhovoru pro Lifee.cz financování svých estetických zákroků. Od šestnácti si šetřila z honorářů, dnes už nemusí finanční stránku svých zkrášlovacích procesů řešit. Do jaké operace by Gabrielle nikdy nešla a proč se považuje za odbornici na ženskou krásu?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 02. 2023 08:00

Gabriella Jiráčková se o souměrné dívčí rysy a dokonalou krásu zajímala už v dospívání, ale teprve v pubertě dostala možnost realizovat své touhy naplno. Stala se první českou Barbie a ničeho nelituje. V rozhovoru pro Lifee.cz přiznává, že ji to finančně neohrozilo - naopak. Díky pár úpravám jí teď kliniky zkrášlující zákroky nabízejí zdarma, a ona tak může peníze investovat do toho, co ji skutečně baví.

„Od chvíle, co jsem začala být známá jako Barbie, mi začaly přicházet zajímavější nabídky na spolupráce s klinikami, butiky a salony, abych se stala jejich ambasadorkou krásy. Od té doby je můj vzhled paradoxně to jediné, co už po finanční stránce nemusím řešit," přiznává Gabrielle.

Dalo by se vyčíslit, kolik peněz už jste do plastických operací a jiných úprav zevnějšku investovala?

V šestnácti letech jsem si šetřila z honorářů z pěveckých vystoupení a nebo z narozeninových a vánočních dárků. Tenkrát mi hodně pomáhal tatínek, který si byl vědom toho, že je můj vzhled důležitou součástí mé práce a současně mým koníčkem, takže mi zbývalo i na takové ty prvotní menší úpravy, jako bylo prodloužení nehtů či vlasů.

Jak to bylo s postupem času?

Od chvíle, co jsem začala být známá jako Barbie, mi začaly přicházet zajímavější nabídky na spolupráce s klinikami, butiky a salony, abych se stala jejich ambasadorkou krásy. Od té doby je můj vzhled paradoxně to jediné, co po finanční stránce nemusím řešit. Své peníze tak mám možnost investovat do hudby a do svých dobročinných projektů.

Za co jste tedy placena?

V některých případech jsem placena za to, že různé zkrášlovací zákroky odprezentuji na svých sociálních sítích a bavím se o nich se svými fanoušky. Média ze mě totiž udělala také odborníka na ženskou krásu, make-up a estetické zákroky. Často se mě dokonce redaktorky ptají, co říkám na konkrétní českou nebo světovou celebritu a jestli má zákroky udělané kvalitně, vkusně nebo jaké další bych jí doporučila.

Je vám to vůbec příjemné? Cítíte se v této roli?

Je pravda, že o každém zákroku nebo proceduře, ke které se odhodlám, si snažím zjistit úplně všechno, co se dá dočíst. To je podle mě přirozené a každý by se měl zajímat o to, do čeho jde a zda mu to prospěje. Tedy má zvědavost a mediální obraz mě v očích veřejnosti pasovaly až téměř do role lékaře. Navíc do role lékaře, který s tím má osobní zkušenost a jehož tvář všichni dobře znají z médií a Instagramu.

Vzbuzujete v lidech důvěru?

Obracejí se na mě lidé a mnohdy i české celebrity, které se nechtějí svěřovat neznámé sestřičce někde na druhé straně telefonu, nebo lékaři, o kterém prakticky nic nevědí. Mě naopak znají už mnoho let a vědí, jaké mám názory. Ptají se mě krom základních informací, jako je cena zákroku nebo intenzita bolesti, také na to, co bych jim já osobně doporučila - kterou kliniku a který zákrok.

Je nějaká plastická operace, do které byste nikdy nešla? A proč?

Určitě se vždy budu vyhýbat zákrokům, které jsou nadmíru rizikové, a proto se provádějí jen v exotických zemích, jako je Indie nebo Mexiko. Zcela jistě bych nepodstoupila trvalou změnu barvy duhovek, která je natolik riziková, že se provádí jen v Indii a z dobrých důvodů je v jiných státech zakázána.

Jaká jsou rizika?

Často po této operaci dochází k problémům s očima, případně přímo k oslepnutí a ne vždy se výsledek povede. Podle mě je to kvůli těmto rizikům naprosto nesmyslný zákrok. Zvlášť, když je tu možnost nošení barevných čoček.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články