Utajená svatba ve světě showbusinessu: Slavná herečka a známý bubeník celých pět měsíců tajili sňatek

Utajená svatba ve světě showbusinessu: Slavná herečka a známý bubeník celých pět měsíců tajili sňatek
Zdroj: Wikimedia Commons/MTV International / CC BY

Spousta celebrit se snaží svou veselku před veřejností utajit. To se povedlo i herečce Debby Ryan, kterou si její vyvolený – bubeník Josh Dun, vzal už na Silvestra. Na naplánování jejich celého svatebního dne měli pouhých 28 dní.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 22. 05. 2020 12:18

Jednatřicetiletý Dun, který je bubeníkem populární skupiny Twenty One Pilots, požádal Debby Ryan o ruku v roce 2018 na Novém Zélandu. Ovšem zatímco některým lidem svatební přípravy trvají dlouhé měsíce, jim k tomu stačily pouhé čtyři týdny.

Bary i tři taneční sály

Své ano si řekli v Texasu. „V prosinci jsme se rozhodli, že se vezmeme na Silvestra,“ prozradila sedmadvacetiletá americká herečka v rozhovoru pro Vogue. Debby navrhla dva kostely v Austinu, v nichž by se chtěla vdávat a Dun z nich pak vybral jejich osudové místo, ve kterém se dojemný obřad odehrál.

Svůj svatební víkend trávili v hotelu Van Zandt. „Chtěli jsme, aby si naši hosté mohli vybrat z tance či diskotéky a mohli přijít i odejít ve svém volném čase. Celé patro mělo prostor pro lenošení, několik barů, fotokoutek a tři taneční sály,“ prozradila nevěsta.

Herečka měla svatební šaty od Elie Saab, Joshovi pak s oblekem pomohl kamarád Alex, který páru asistoval rovněž u volby prstýnků. „Zavolal jsem mu a řekl, co chci. O hodinu později mi zavolal zpět a řekl, že má oblek od Paula Smithe. Zkusil jsem ho a hned jsem věděl, že to je on,“ uvedl Dun.

Jako Velký Gatsby

Jejich svatební den Debby odstartovala hrami a čajem s družičkami a oběma maminkami. „Začala jsem se smát a plakat. Byla jsem obklopena mým kmenem, který mě poslal na cestu,“ vzpomíná.

Další hvězdou celého dne byl pes Jim, který jim v kostele donesl svatební prstýnky. „Obřad byl perfektně vybalancován,“ potěšilo bubeníka. A celý večer se pak proměnil v pořádnou jízdu, která trvala až do ranních hodin. Svým oblečením se slavný pár dokonce inspiroval ve známém filmu Velký Gatsby, ve kterém zářil Leonardo DiCaprio. „Chtěli jsme, aby to vypadalo, jakoby se noc změnila na Gatsbyho taneční párty,“ prozradila Ryan.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články