Zpěvačka Cher (76) se ztrácí před očima: Na slavnostní večer dorazila v blond paruce a vypadala velice křehce

Zpěvačka Cher (76) randí s o 40 let mladším hudebním manažerem: Na premiéře předvedla velmi štíhlou postavu
Zdroj: Profimedia
Cher vypadala na premiéře Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love velice křehce. Široké kalhoty na zpěvačce doslova visely, čímž působila ještě hubeněji než obvykle.Cher nasadila blond paruku a pod flitrový blejzr oblékla trendy průhledný top se zdobením.Zpěvačka za poslední dobu omládla, nejspíš i díky novému příteli. Po jejím boku nyní stojí o 40 let mladší hudební manažer Alexander Edwards (36).+ 4 fotky+ 5 fotek

Zpěvačka Cher nejspíš žije novou láskou, protože na premiéře filmu Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love vypadala velice křehce. Ne že by umělkyni někdy trápila kila navíc, v outfitu s volnými kalhotami ale působila extrémně štíhlým dojmem.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 03. 03. 2023 13:55

Při každé společenské události vypadá Cher skvěle. Zpěvačka se o sebe stará, a jak přiznala serveru E! Online, je to s věkem čím dál těžší. „Musíte na sobě pracovat dvakrát tak tvrdě. Musíte pořád cvičit. Když jsem byla mladá, byla jsem víc klučičí, věnovala jsem se hodně sportům. Chválabohu mě pohyb baví,“ říkala tehdy Cher.

„Nemůžete si myslet, že po čtyřicítce budete sami od sebe vypadat skvěle. To vám nezařídí Bůh ani americká vláda, o tělo se musíte postarat sami,“ uvedla také a dodala: „Vy jediní jste zodpovědní za to, jak vypadá vaše tělo a zda jste zdraví.“

Cher jako ikona stylu

Cher byla průkopnicí vzhledu, který si nyní přivlastňují Kardashianky, a to jsou dlouhé černé vlasy rozdělené pěšinkou uprostřed a načesané dohladka. „Je to skvělý look. Viděla jsem Kim, že to tak nosí. Já takhle měla vlasy odmala. Teď se ten styl vrací,“ uvedla pro časopis People Cher. 

Aktuálně ale nosí zpěvačka i různé paruky a zrovna tu blond, kterou měla i na premiéře Carol Burnett: 90 Years of Laughter + Love, si v poslední době hodně oblíbila.

Trendy outfit se širokými kalhotami

Cher drží krok s trendy, a tak na akci oblékla flitrový blejzr, široké kostkované kalhoty a k tomu černé boty. Blezjr měla hodně otevřený, aby ukázala i to, co má pod ním. Pro Cher byly průhledné materiály celou kariéru nezbytností, a tak není divu, že i nyní vynesla průhledný top se zdobením. 

Cher a její o 40 let mladší přítel

Už v listopadu loňského roku se Cher začala objevovat ve společnosti šestatřicetiletého hudebního manažera Alexandera Edwardse. Pár zachytili paparazzi, jak odchází z večírku ruku v ruce a od té doby se objevují na akcích i společně. Alexander byl v minulosti partnerem modelky Amber Rose, se kterou má také dítě. 

Cher o svém zajíčkovi a jejich věkovém rozdílu promluvila v prosinci loňského roku v talk show Kelly Clarkson. „Na papíře to vypadá šíleně, ale v reálném životě si skvěle rozumíme. Je báječný, a to já muže nechválím, když si to nezaslouží,“ pěla na svého přítele ódy Cher. 

Zdroje informací: 

People.com

Womenshealthmag.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články