Zpěvačka Jessica Simpson má po čtyřicítce postavu snů: Její fotky v šatech s vysokým rozparkem berou dech

Zpěvačka Jessica Simpson má po čtyřicítce postavu snů: Její fotky v šatech s vysokým rozparkem berou dech
Zdroj: Profimedia
Trojnásobná máma Jessica Simpson vážila podle svých slov v posledním těhotenství 118 kilogramů, přičemž domácí váhy se zbavila už v momentě, kdy jí ukázala o deset kilo méně.Těsně před porodem, tedy začátkem roku 2019, bylo pro Jessicu obtížné se vůbec hýbat.Nedlouho po narození dcery Birdie se proto rozhodla se svými kily navíc jednou provždy zatočit. Svěřila se do rukou zkušeného trenéra celebrit Harleyho Pasternaka, který jí upravil jídelníček a naordinoval přiměřený pohyb. Takto vypadala Jessica v září 2019, tedy zhruba půl roku po narození dcerky.V lednu 2020 už zpěvačka působila výrazně štíhlejším dojmem a černé róby vyměnila za opnutý vzorovaný overal.+ 3 fotky+ 4 fotky

Jestli má někdo ze světových celebrit pověst věčného bojovníka s váhou, pak je to zpěvačka Jessica Simpson (42). Máma tří dětí si během života prošla buclatějšími, stejně jako štíhlejšími fázemi, se svou postavou je ale spokojená až po čtyřicítce. A dává to také patřičně najevo.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 05. 2023 13:18

Dvaačtyřicetiletá pěnice v úterý zveřejnila na svém Instagramu další sérii fotografií v letních šatech své vlastní značky Jessica Simpson Collection. Dlouhá róba hořčicovo-vínové barvy s tygřím potiskem disponuje vysokým rozparkem, který odhaloval zpěvaččiny opálené nožky, a vypasovaným střihem podtrhujícím na Jessičinu dokonalou figuru.

Pod vedením Harleyho Pasternaka trvale zhubla 45 kilo

Té zpěvačka dosáhla po velmi dlouhém, takřka celoživotním boji s kily navíc. V roce 2019 se jí po narození mladší dcery Birdie (4) povedlo během šesti měsíců zhubnout pod dozorem osobního trenéra Harleyho Pasternaka 45 kg.

Cesta k vysněné postavě ale nebyla zadarmo. Jessica musela dodržovat přesně stanovený jídelníček, ujít denně 14 tisíc kroků a pravidelně cvičit. "Váhu jsem vyhodila v momentě, kdy jsem měla 240 liber (asi 108 kg - pozn. red.). Teď se znovu se cítím být sama sebou. I když jsem si chvílemi připadala nemožně, dřela jsem dál," poukázala Simpson na svém Instagramu.

Společně s trenérem museli přijít nejen na to, jak nadbytečná kila shodit, ale hlavně jak si váhu trvale udržet. To je při každém procesu hubnutí naprosto klíčové. Změny v životosprávě tak musely být pro Jessiku mírné a dlouhodobě udržitelné. Vykašlali se proto na oblíbené striktní diety a také extrémní fyzickou zátěž, jako například box.

Jessica Simpson je se svým tělem konečně spokojená

Podměrně úspěšná módní návrhářka si k tomu přidala ještě jeden fígl. "Přestala jsem se vážit. Váhu už ani nevlastním, takže netuším, kolik mám teď kilo," ozřejmila v Today Show v roce 2021. "Chci se zkrátka jen cítit dobře a dopnout zip u kalhot. A když se mi to náhodou nepovede, tak si vezmu jinou velikost. Mám od každé něco."

K tomuto smíření s tělesnými proporcemi ale Jessica Simpson nedospěla ze dne na den. Roky se trápila tím, jak média neustále sledují její váhové výkyvy. "Strávila jsem spoustu času tím, abych zapadla do nějakých nereálných standardů krásy. A když se mi to nepovedlo, považovala jsem to za selhání," poukazuje Jessica. "Pokud jde o sebekritiku, stále na sobě pracuji, ale už se mi vcelku daří umlčet pochybovačné hlasy v hlavě, když ke mně začnou promlouvat. Myslím, že zdravé souznění těla a mysli vede k tomu, že jsme schopní přijmout své nedostatky," poukázala zpěvačka v roce 2021.

Současný trend body positivity, tedy pozitivního vnímání vlastního těla, ať už vypadá jakkoli, jí tak přišel velmi k duhu. "Je to naprosto úžasné hnutí. Díky body positivity konečně získávám povzbudivé ohlasy na svůj životní příběh boje s nadváhou," dodává spokojená blondýnka.

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Eonline.com

Today.com

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články