České krásky, které jsou pyšné na své křivky: Polišenské pomáhají v práci, Farna o nich zpívá, Čvančarovou tak miluje manžel

České krásky, které jsou pyšné na své křivky: Polišenské pomáhají v práci, Farna o nich zpívá, Čvančarovou tak miluje manžel
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Ewa Farna hlásá, že máme milovat své tělo bez ohledu na konfekční velikost.Herečka Jitka Čvančarová se pochlubila, že v očích svého muže je stále atraktivní - a to je pro ni nejdůležitější.Plus size modelka Natálie Debnárová radí ženám s křivkami nenosit roláky a místo toho raději upozorňovat na své přednosti.Herečka Kristýny Leichtová se na sociálních sítích pochlubila fotkou v prádle a pochválila své tělo, které dalo život dvěma dětem. + 11 fotek+ 12 fotek

Zpěvačka Ewa Farna (29) nedávno fanouškům vzkázala, že krása a zdraví nemusejí mít velikost 34. Vybrali jsme proto 15 pohledných českých dam, které tuto velikost nemají, přesto září, jsou atraktivní a plné energie. Herečka Lucie Polišenská (36) si například pochvaluje, že jí pár kilo navíc zajistilo hezké role, Jitka Čvančarová (45) zase říká, že pro svého manžela je stále ta nej.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 04. 2023 12:00

Jsou krásné, sebevědomé a mají zástupy fanoušků. Zpěvačka Monika Absolonová (46) například nedávno našla staré fotky z dovolené v Chorvatsku a sypala si popel na hlavu za to, že se tenkrát ve svém těle necítila dobře, přestože je zřejmé, jak nádherná byla. Co z toho plyne? Milujte své tělo bez ohledu na kilogramy. Tak jako 15 slavných žen, které najdete v naší fotogalerii.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Ewa Farna na truc přibírala, dnes má své tělo ráda

Zpěvačka Ewa Farna se dlouho nemohla smířit s mediálním tlakem a titulky, které nevybíravě rýpaly do jejích ženských křivek. Přiznává, že na situaci nereagovala zrovna zdravě. „Šla jsem proti tomu a řekla si, že si klidně dám kachnu, pod mediálním tlakem jsem začala přibírat. Byla to reakce hroší kůže, protože jsem potřebovala nabrat obal, abych uchránila duši před tím útokem, který byl intenzivní,“ odhaluje zpěvačka v podcastu Follow Your Magic.

Dnes je spokojenou maminkou dvou dětí a o svém těle dokonce nazpívala oslavnou píseň. „Nejdůležitější je, že krása a zdraví nemusejí mít velikost číslo 34. To ale v žádném případě neznamená vysmívání se, či dokonce povolení nenávidět ty, kteří jsou štíhlí nebo mají atletickou postavu. To je absurdní, nejdůležitější je zdraví," vzkazuje fanouškům prostřednictvím sociálních sítí.

Jitce Čvančarové zvedá sebevědomí její manžel

Také herečka Jitka Čvančarová je pod neustálým drobnohledem médií a přiznává, že některé útoky na její tělo už jsou za hranou. V rozhovoru pro Ženy.cz ovšem otevřeně říká, že nejdůležitější je pro ni spokojené manželství. Pro svého muže, tanečníka Petra Čadka, je totiž stále atraktivní - a to je hlavní. On miluje chytit mě za zadek – a já vím, že je to velký zadek! Kdyby mě tlačil do hubnutí nebo kdyby mi řekl „ty jsi nějak moc…“, to by mě samozřejmě mrzelo a chtěla bych se mu líbit," zamýšlí se herečka.

Sabina Remundová našla motivaci k hubnutí

Dcera Ivy Janžurové, herečka Sabina Remundová (50), vyzkoušela za život hodně diet. Jak ovšem prozradila Blesku pro ženy, před časem konečně našla jistý klíč. „Těch motivací i pokusů zhubnout jsem zažila spoustu. I metod jsem vyzkoušela hodně. Před časem se mi v hlavě sešlo několik silných motivací najednou a zatím jsem v naprosté harmonii a radosti stále ve fázi hubnutí. Duševní motivace je jediná cesta k úspěchu. O těch pohnutkách ale pomlčím,“ dodává Sabina Remundová tajemně.

Elis Mraz už nečte články a vyzývá k životu bez filtrů

Zpěvačka Elis Mraz (28) se podobně jako Jitka Čvančarová dlouhodobě potýkala se šikanou kvůli postavě, a to nejen ze strany médií, ale také bývalého přítele. Ten jí váhu neustále vyčítal a hrozil rozchodem, jak prozradila v talk show Na kafeečko.

Elis také velmi mrzelo, že média často zapomínala na její pěvecké úspěchy a veškeré otázky a titulky prvoplánově směřovaly na její přibraná nebo shozená kila. Když jsem přibrala, tak jsem ani nechodila na akce, aby se mě neptali, jestli jsem zase nepřibrala. Měla jsem chuť úplně zmizet ze společnosti, nechodit ani na premiéry,“ přiznává Elis, která do tvrdého světa showbyznysu vkročila v citlivém období dospívání. Dnes už nečte články ani diskuze pod nimi. S váhou je spokojená, drží speciální dietu, a dokonce motivuje k životu bez filtrů a výčitek také své fanoušky na sociálních sítích.

Lucie Polišenská má díky kilům navíc úspěchy v práci

Hvězda seriálů Slunečná a ZOO Lucie Polišenská patří mezi mladé herečky, které jsou stále v jednom kole. Typově je totiž naprosto odlišná od kolegyň, které mnohdy vypadají jako přes kopírák. Magazínu DNES prozradila, že ji váha příliš netrápí. „Když jsou si tři herečky podobné, mají to těžší. Může se stát, že uslyší: "Ale my už tady máme Marušku, Aničku a to jsou podobné typy jako vy." Já tohle neslyším. Mezi mnou a nějakou drobnou hezkou dívkou se nerozhoduje. Takže mám teď dost práce,“ raduje se Polišenská.

Natálie Debnárová radí plus size dámám nenosit rolák

Nejznámější česká plus size modelka Natálie Debnárová (36) byla hostem pořadu Na kafeečko, kde prozradila užitečné triky, jak se hezky oblékat, pokud zrovna nemáte velikost 36. Nestyďte se za to, jaké jste, najděte na sobě něco hezkého a potom je jedno, jestli budete XS, nebo XL,“ motivuje Natálie ostatní ženy.

Jak se tedy podle ní slušivě obléknout i s pár kily navíc? Nikdy nenosit rolák. Zkracuje nás a dělá nás kulatější," radí plus size modelka. Dále upozornit na něco, co na sobě máte rády – pokud máte štíhlé ruce, noste pěkný náramek, který přiláká pozornost. Když máte hezké dlouhé nohy, tak je zase dobré zahalit dekolt a odhalit nohy. Nebo krásné vlasy." 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články