Střídavka s Jitkou Čvančarovou: Herečka si pro film vymyslela vlastní účes, zabral jí 20 minut

Komedie Střídavka: Jitka Čvančarová, Martin Hofmann a další se snaží přežít v opravdu velké rodině
Zdroj: Herminapress
Střídavka: Myslíte, že spojení tří rodin bude jednoduchá záležitost? Nejenže je nutné zvládnout všechny své minulé a současné partnery, ale také naučit se toleranci.Jitka Čvančarová se v komedii Střídavka objeví jako hráčka ragby Adéla. Účes na fotografii si herečka vymyslela sama.Martin Hofmann si ve Střídavce zahrál trenéra ragby, který tento sport miluje nadevše. Jen mu do toho někdy zasahuje taková drobnost, jakou je rodina...V komedii Střídavka ztvárnila Eva Holubová pošetilou babičku, jejíž vnučka v podání Kristíny Svarinské bude každou chvíli rodit.+ 1 fotka+ 2 fotky

Komedie Střídavka přivedla před kameru spoustu českých hereckých hvězd. Jak se Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Kristina Svarinská nebo Eva Holubová vypořádali s příběhem o propletených partnerských vztazích?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 06. 08. 2022 09:00

Střídavka: Když se ze tří rodin stane jedna velká, vyžaduje si to hodně plánování a porozumění. A někdy bude asi potřeba i pořádně zhluboka dýchat, neboť přežít všechny bývalé a současné partnery a jejich děti rozhodně není jednoduché. Komedii Střídavka uvedla do českých kin společnost Bontonfilm.

Účes Jitky Čvančarové

Jednou z velkých hvězd komedie Střídavka je Jitka Čvančarová, která se letos už objevila v dalších dvou českých filmech. Má za sebou Betlémské světlo od otce a syna Svěrákových, aktuálně je k vidění také v komedii Hádkovi. Ve Střídavce hraje Adélu, rozvedenou hráčku ragby, která je podle hereččiných slov přímá a dobrá holka.

Tenhle účes jsem vymyslela sama. Ragbyové hráčky a sportovkyně si hodně zaplétají vlasy. Takže jsem si to vymyslela sama a zrealizované to je asi za 20 minut," vysvětluje Jitka Čvančarová svůj účes ve videu k filmu Střídavka.

Sama si ragby zahrála i před kamerou. „Nejnáročnější bylo natáčení ragbyového zápasu, byla to nočka, byla zima a pršelo a my se váleli v bahně,“ popisuje svůj nejsilnější zážitek Jitka Čvančarová. „Točili jsme v noci, pršelo a teplota klesla už opravdu hodně k nule a my jsme se v totálně promočených dresech klouzali po trávníku. Já ale dobrodružství podobného typu miluju, když má svítit slunce a začne průtrž mračen a my se s tím musíme vyrovnat,“ dodává herečka v materiálech pro novináře.

Utrpení Evy Holubové na natáčení Střídavky

Noční natáčení ragbyových zápasů není jediná náročná věc, kterou si režisér Petr Nikolaev připravil pro své herce. Třeba v jedné scéně, která se točila v rodinném domě za Prahou, skončí v bazénu Jitka Čvančarová, Anna Polívková a další. Všichni jsou všichni oblečení. A protože byl už podzim, voda v bazénu nebyla moc teplá. Tyto scény navíc vznikaly půl dne.

Komplikované to měla také Eva Holubová. Hraje ztřeštěnou babičku, která až příliš prožívá to, že její vnučce v podání Kristíny Svarinské praskne voda a sanitka ji musí odvézt do nemocnice. Saniťáky napadne, že by babičku mohli zklidnit svěrací kazajkou. To se sice řekne lehce, ale kvůli zkoušení scén a jejich natáčení strávila Eva Holubová ve svěrací kazajce několik hodin...

Zdroje informací:

CSFD.cz: Střídavka

Bontonfilm.cz: Střídavka

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články