Augustina (48): Tchyně omylem rozbalila pod stromečkem můj dárek. Zůstala na něj v šoku zírat a dodnes s námi nemluví

Příběhy o tchánech a tchyních: Tchyně omylem rozbalila pod stromečkem můj dárek. Zůstala na něj v šoku zírat a dodnes s námi nemluví
Zdroj: Freepik

Vánoční svátky má rád asi každý. Zvlášť u stromku, kde se rok co rok těšíme nejen na reakce obdarovaných, ale i na dárky určené nám. Jenže vytoužená poklidná atmosféra se ne vždy musí vydařit na jedničku. Jako v případě Augustiny.

Michaela Karásková
Michaela Karásková 05. 01. 2024 07:00

S Lubošem jsme svoji téměř dvacet let, což je na dnešní dobu docela výkon. Máme stejné představy o životě a málokdy se nepohodneme. Jediné místo, kde nám to po čtvrtstoletí vztahu „drhne“, je ložnice. Máme dvě děti a prvotní závan vášně je tak v nedohlednu.

Pozvali jsme tchyni k nám na Vánoce

Jelikož už nějakou dobu procházím menopauzou, přijde mi i pauza v milostném životě fajn. Ze sexu mi kvůli rozhozeným hormonům bývá zle, takže už nejde o slast, nýbrž strast. Po konzultaci s lékařem pochopil můj stav i Luboš. Nezlobí se. Oba sdílíme názor, že potřebné je stabilní partnerství, nikoliv souhra v ložnici, a protože jsme oba narození ve znamení Kozoroha, zdá se, že schopnost uvažovat hlavou nám bude vrozená.

Čas ubíhá a v rodině se snažíme dělat si radost. Zvlášť poslední Vánoce měly mít nádech výjimečnosti. Dětem jsme sehnali vysněné hračky a i jeden pro druhého skrývali nějaké to překvapení. Radost ze společných chvil měla ještě umocnit návštěva Lubošovy matky, kterou jsme jako vdovu nechtěli o svátcích nechat o samotě. Jistě, představa tchyně na Vánoce zní pro každou druhou snachu děsivě, ale Lubošova Marie bývala vždy vlídná a šlo s ní mluvit.

Místo zlatého náramku rozbalila vibrátor

Alespoň do Vánoc. S Lubošem jsme ji chtěli potěšit speciálním dárkem. Takovým, o jakém vždy snila, ale zatím si jej odříkala. Protože jsme něco málo našetřili, rozhodli jsme se udělat radost nejen dětem, ale i jí, a vysněný dárek - zlatý polokruhový náramek - čekal zabalený pod stromečkem.

Po večeři se na dárky vrhly jako první děti a zdálo se, že situace nemůže být lepší. Se vším jsme se trefili. Byla jsem ráda a těšila se, až dárek rozbalí i Marie. Sáhla po krabičce, jenže Luboš přehlédl, co jeho matka rozbaluje, a katastrofa byla na světě.

Marie se zatvářila kysele a Luboš zkoprněl. Dárek, který se omylem dostal pod stromeček, ačkoliv měl být tajně předán večer v ložnici, patřil mně. Šlo o stříbrný vibrátor s několika funkcemi, který měl být „lékem“ na náš skomírající sexuální život. Jenže tohle vysvětlujte šokované tchyni, kterou už pak očividně nepotěšil ani vytoužený náramek a dodnes se s námi baví odtažitě.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články