Dost bylo sobů a jelenů, letos frčí na vánočních svetrech motiv jezevčíka

23 nejlepších vánočních svetrů se soby, jeleny i stromky a jezevčíky
Zdroj: Oficiální materiály prodejců/ koláž: Lifee
Do svetrů s vánočními motivy klidně můžete obléknout celou rodinu. Vtipný a zábavný, vánoční svetr se sobem, Trendyol, 699 Kč. Stejný motiv, elegantní ráz. Svetr se stojáčkem na zip, Brave Soul, 1 040 Kč.Tradiční vánoční motiv na svetru od značky Cropp, 399 Kč.+ 20 fotek+ 21 fotek

Už je to téměř tradice. K vánoční atmosféře neodmyslitelně patří i obléci celou rodinu do hravých pulovrů s jasně danými motivy. Hlavními aktéry motivů takových svátečních svetříků jsou obvykle sobi nebo jeleni. Získali si i vás?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 15. 12. 2023 08:00

Stále jistě přetrvává i pocit, že je takový svetr spíš adeptem na trapný dárek. Nabídka je ale rok co rok širší, je tedy zřejmé, že si tento takřka tradiční vánoční oděv našel mnoho obdivovatelů. A když do nich obléknete celou rodinu, máte o veselou atmosféru Vánoc zaručeně postaráno. Motivy nemusí být jen třeskutě zábavné, nabídka přináší i sofistikované kousky z kvalitních materiálů, které nebudete chtít svléknout ani po svátcích.

Související video: Jak ladit svetry do zimních outfitů, jsme se zeptali stylistky Nikoly Markové.

Svetr se sobem nejen ke stromečku

Ač se jedná o veskrze sezonní záležitost a primární je zábavný vzor či aplikace, elegantní varianty např. od české značky Svetr s jelenem, nabízí vedle vtipné podívané především kvalitní materiál, kterému ryze vánoční čas nebude dostatečným prostorem pro realizaci a jeho nositel či nositelka si vzorovaný pulovr jistě ráda oblékne i navzdory Novému roku. Umí totiž také krásně zahřát a nosit jej můžete nejen při cestách na hory.

"Ošklivý svetr" hitem Vánoc

Vánočním svetrům, kterým původně patřil v angličtině přídomek ugly, tedy ošklivý, vévodí parohatí kopytníci, i s jinými motivy ale nejen letos hýří výrobci invencí. Vedle sobů a jelenů tak může ten váš letos zdobit jezevčík, typický vánoční stromeček i s ozdobami, Santa nebo Grinch. A pokud si nepotrpíte na figurální motivy, zaujmou i druhy s nápisy a opakovanými drobnějšími vzory v borduře kolem ramen nebo po celém povrchu.

Šťastné a hřejivé Vánoce

Najdete je v nabídce snad každého obchodu s oděvy, na který v současnosti narazíte. I to svědčí o jejich vzrůstající oblibě a potřebě prodejců uspokojit předvánoční poptávku po svetrech pro celou rodinu. Zda je sladíte do podobného stylu nebo si každý vybere svůj vlastní jedinečný motiv, to už necháme na vás. Každopádně si v nich advent i svátky užij(e)te.

Vyberete si některý z aktuálních modelů hřejivých a zábavných vánočních svetříků pro celou rodinu? Najdete je v naší fotogalerii.

Související články

Další články