Nežádoucí výkřiky z ulice jsou častými narušiteli romantických večerů

Nežádoucí výkřiky z ulice jsou častými narušiteli romantických večerů
Zdroj: pixabay.com

Už se těšíte až zaklapnou domovní dveře a konečně si začnete užívat klidu a pohody? Skřípění tramvaje, brzdící auta, nebo sousedovic ratolest dokáží často narušit zasloužený odpočinek nebo i vzrušující chvíle ve dvou. Neklidný život ulice můžete nechat za zády díky novým plastovým oknům se zvýšenou hlukovou izolací. Navíc v sexy šedé variantě!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 12. 08. 2020 08:00

V zajetí nekonečného hluku? Známe cestu ven!

Protihluková skla u nových plastových oken jsou pro vás výbornou volbou. Dokonce je můžete využít i na větší plochy balkonových i terasových dveří. Na jižní Moravě, kde vyrábí česká okna inspirovaná lidmi, dobře vědí, že i domky a byty u hlavního tahu na Vídeň chtějí mít své příjemné soukromí. Vlastní vývoj i výroba u firmy PRAMOS umožní posunout inovaci v eliminaci nežádoucích rušivých elementu na maximální efekt a rychlá bezpečná montáž vše vyřeší třeba i během vaší týdenní dovolené. S jejich okny můžete dokonce dosáhnout hodnot zvukového útlumu až 47 dB, což už se blíží útlumovým hodnotám pevného zdiva.

Šedá okna, která sluší každému interiéru

Kromě klasické bílé je novým trendem nadčasová šedá, která imituje barvy kovů. Pořízením této varianty si vpustíte do domova designový a luxusní vzhled, bez rušivé bílé barvy okenního profilu při otevření. Mimo jiné dosáhnete dojmu dražších hliníkových oken za cenu plastových. Naprostým hitem je antracitově šedá nebo čedičové šedá! Zábavou a třešničkou na dortu pak bude výběr z širokého množství ladících doplňků jako jsou kliky, parapety a žaluzie. Příjemnou atmosféru pohodových večerů po práci doporučujeme doladit dobrým vínem a oblíbenou hudbou.

Reference firmy PRAMOS a.s.

S blížícím se koncem léta je potřeba myslet nejen na hluk, ale i na tepelnou izolaci

Základem je správné seřízení oken, protože vlastní hmotnost oken i zahřívání od slunce má na plastová okna po čase vliv. S troškou vizuální inspirace a rychlým návodem je zjištění, zda je okno správně seřízené, otázka pár minut. Můžete se podívat na praktické video, které vás pohodlně provede všemi důležitými kroky. Okenní rámy s větším počtem komor dosahují lepší tepelné izolace. Na českém trhu můžete najít například plastová okna HORIZONT PS SPACE 8, tato osmikomorová varianta je ideální volbou pro všechny, kteří nechtějí vyhazovat peníze za únik tepla. Při výrobě je použit primární materiál a nikoliv recyklát. Tloušťka je v nejvyšší třídě A dle normy ČSN EN 12 608, tedy min. 2,8 mm. Seženete je na míru s možností dosáhnout třídy zvukové izolace TZI 5 při hodnotě Rw 47 dB. A kolik taková okna stoji? Většina ověřených výrobců poskytuje kalkulaci zdarma a mimořádné slevy. Díky vyšší tepelné izolaci tak konečně můžete zahodit neforemné svetry a provětrat svůdné večerní šaty, přestože venku bude brzy ohýbat stromy mráz. Aby vám teplo domova neuteklo ven, udělejte si radost novými okny.

 

Související články

Další články