Hmyzí armáda číhá za dveřmi: Jak docílit toho, aby tam zůstala a nelétala dovnitř

Hmyzí armáda číhá za dveřmi: Jak docílit toho, aby tam zůstala a nelétala dovnitř
Zdroj: Archiv
Sítě proti hmyzu na dveře jsou dnes tak vychytané, že působí stylově a vkusně.Bodnutí komára může pěkně znepříjemnit život.I takhle se dá vyřešit na terase problém s hmyzem.Pamatujete na odporné mucholapky?+ 6 fotek+ 7 fotek

Když se oteplí, je vrcholně příjemné udělat si ze zahrady, balkonu či terasy další obytnou místnost. Můžeme tam jíst, číst, odpočívat nebo i vařit – ale obvykle budeme potřebovat často odbíhat do domu. Jak na to, abychom spolu s čerstvým vzduchem nevpustili do domu houfy much, komárů, vos, mravenců a dalších nevítaných návštěvníků?

Petra Járková
Petra Járková 17. 06. 2019 12:00

Sítě jsou jasnou záchranou

Dveřní sítě proti hmyzu vyřeší tenhle problém za vás. Snadno se namontují na rám balkonových dveří nebo francouzského okna a nepustí dovnitř žádného brouka ani mouchu. Hlavním benefitem tohoto řešení je totiž samozavírací mechanismus, takže nevadí, ani když budete mít plné ruce nebo občas na zavírání prostě zapomenete.

Dbejte na styl a sladěnost

Nemusíte mít ani strach, že nebude ladit s rámem vašich dveří nebo oken: barevné provedení rámu sítě si většinou můžete vybrat podle vzorníku, v imitaci dřeva nebo renolitu. S nástupem podzimu síť pohodlně a jednoduše demontujete.

Praktické vybavení do všech místností

Dveřní sítě proti hmyzu vás ochrání před nezvaným hmyzem všeho druhu. Dveřní síť je praktickou a téměř nezbytnou ochranou proti hmyzu v místnostech s frekventovaným vstupem na terasu či balkon a je určena jak do balkonových dveří, tak do oken větších rozměrů. Barevné provedení rámu sítě můžete zvolit v imitaci dřeva, renolitu nebo v jakékoliv jiné barvě. Díky velké škále barev síť vzhledově sladíte s jakýmkoliv plastovým nebo dřevěným oknem.

Vonné svíčky a odpuzovače

Možná si ještě pamatujete, že když jste byli malí, u babičky se houpala u stropu odporná žlutá mucholapka plná mrtvého hmyzu. Dnes už se toho pohledu můžete vyvarovat, existují totiž nejrůznější svíčky, vonné tyčinky a repelenty, kterými se otravného hmyzu zbavíte také.

Armáda hmyzu

Prožijte tedy léto na terase bez hmyzu a nesmyslného pobíhání s plácačkou. Připravte si vychlazený drink, hoďte nohy na stůl a užívejte si letního počasí.

JAK CHRÁNIT SVÉ OBYDLÍ PŘED HMYZEM:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články