Tento polštář zachrání váš vztah na dálku

Osamělé noci? Už nikdy víc.
Zdroj: Huffingtonpost.com
Boj s osamělostí bývá jednou z největších výzev ve vztazích na dálku. A příčin, proč se rozpadají. To chce londýnská společnost Little Riot změnit.Vyvinula Pillow Talk – soupravu, jež přenese tlukot srdce partnera do polštáře. A navodí tak pocit, že je nablízku.Sada se skládá ze dvou malých reproduktorů a náramků s čidly. Ta snímají puls a přenáší ho v reálném čase do reproduktoru partnera.Díky tomu tak mají oba partneři pocit, že leží jeden druhému v náručí.+ 3 fotky+ 4 fotky

Může vztah na dálku fungovat? Asi jako u všech partnerských, a tedy silně individuálních témat, nelze odpovědět jednoznačně. Podle londýnské společnosti Little Riot se ale takového vztahu nemusíte bát. Pokud se vybavíte polštářem Pillow Talk.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 17. 03. 2017 08:13

Tedy, on to ve skutečnost není polštář. „Pillow Talk“ se do češtiny nepřekládá jako „rozmluva s polštářem“, ale jako „intimní konverzace s partnerem v posteli“.

Souprava londýnské firmy má vám i vašemu miláčkovi na druhém konci světa zprostředkovat tu nejintimnější – totiž rozmluvu vašich srdcí.

Produkt sestává ze dvou náramků a dvou malých reproduktorů. Náramky jsou vybaveny čidlem snímajícím tlukot srdce. Pokud si náramek na noc navléknete a umístíte reproduktor pod polštář, partner uslyší váš puls třeba na konci světa. V reálném čase. A naopak.

Chybějící intimita je podle společnosti jednou z největších výzev lidí, kteří mají vztah na dálku.

„Sdílením něčeho tak intimního se můžete cítit propojení unikátním a speciálním způsobem,“ uvádí Little Riot na Kickstarteru.

Bit.ua

„Miluju to. Je to tak přirozené… jako když ležím s hlavou na jeho hrudi,“ přidává společnost citaci spokojené zákaznice, která produkt testovala. Spuštění prodeje chystá londýnský start-up ještě letos. Soupravu si ale už teď můžete předobjednat za 179 dolarů, tedy 4 500 korun.

Technologická vychytávka cílí na páry udržující vztah na dálku. I vojáky a jejich partnerky. Už nyní ale firma vymýšlí další uplatnění.

Například rodiče s malými dětmi by mohli produkt ocenit – tlukot srdce pomůže ratolesti zklidnit a připravit na spánek.

Littleriot.com

Kromě toho si firma slibuje, že jednoduchou soupravou, ale s unikátním využitím, zaplní mezeru na trhu.

„Je úžasné, že si můžeme nepřetržitě posílat zprávy pomocí chytrých telefonů nebo pořádat video hovory, ale proč bychom nemohli cítit spojení s našimi milovanými?“ píší autoři nápadu na svých stránkách.

„Vytvořili jsme Pillow Talk, protože smajlíky a rozpixelované video se tomuto nemohou rovnat.“

Zájem o přenášení emocí a gest spojených s intimními vztahy testují i další společnosti. Možná jste se už dočetli o Kissingeru, technologické hračce, s níž ucítíte polibek partnera, třebaže je stovky kilometrů daleko.

Pokrok jistě nekončí.

Zdroj: SheKnows

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články