Toužíte po čistém a zdravém domově? Tyhle pomocníky určitě využijete

Toužíte po čistém a zdravém domově? Tyhle pomocníky určitě využijete
Zdroj: Pixabay

Patříte k těm, kterým je jedno, jak to kolem nich vypadá, hlavně, že je doma klid a pohoda? Anebo si sice rádi posedíte u filmu, s knížkou nebo sklenkou vína, ale potřebujete být v čistém a příjemném prostředí? Pokud patříte k druhé skupině, máme pro vás tipy, jak svůj domov udržet čistý, zdravý a tím pádem útulný.

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 06. 2021 13:10

Nikdo po vás nechce, abyste strávili celý den gruntováním a potom padli do postele ve stavu, kdy na žádný příjemný relax nemáte ani myšlenky a toužíte jen po jediném, po spánku. Nechte pracovat jiné, kteří za vás z vašeho domova udělají čisté a pohodové místo.

Domov plný pozitivní energie

Svět minerálů

Žádná negativní energie, ale jen vše příjemné. Není tohle představa dokonalého domova? Přitom stačí tak málo, svěřit „vyčištění“ svého domu či bytu minerálům. Tak třeba takový křišťál, ten dokáže velké věci. Naplní vaše okolí pozitivní energií. Nešetřete s ním, čím víc kousků použijete, tím bude proces rychlejší. Prosperitu a hojnost vám zajistí citrín, růženín se postará o atmosféru klidu, míru a lásky, hematit zase posiluje pozitivní energii a zajišťuje ochranu proti všem negativním vibracím. Vynechat byste neměli ani šungit, ten pro změnu umí pohltit elektromagnetický smog a ruší geopatogenní zóny.

Provoňte si život

Notino

Příjemně je tam, kde to krásně voní. Ne každý má ale to štěstí, že si může otevřením dveří na zahradu pustit domů vůni květin. Proto je třeba povolat pomocníky. Notino nabízí neodolatelné vůně NOBLE ISLE, a to ve formě aroma difuzérů nebo vonných svíček. Vůně dokážou velké věci - ovlivnit náladu, přivolat vzpomínky a také zútulnit domov. Noble Isle pochází z Velké Británie a odtamtud čerpá z jejího přírodního i kulturního bohatství. Difuzéry NOBLE ISLE jsou vyrobeny z hedvábného rákosí a propouštějí jemnou vůni a postupně uvolňují příjemné aroma, svíčky potom vznikají výhradně v oblasti West Sussex a vydrží vám hořet až 45 hodin.

Dýchejte čistý vzduch

TrueLife

Máte rádi pod kontrolou to, co pijete či jíte? Ale zajímali jste se někdy o to, co dýcháte? Prachové částice, viry, bakterie a pyly, to všechno jsou škodliviny, které se lehce dostanou do interiéru. Zbavit se jich už tak snadné není. Pomůže vám čističky vzduchu. Nová řada TrueLife AIR Purifier přináší dokonce tři typy čističek. Všechny lze ovládat přes Wi-Fi a chlubit se mohou technologií IonTrue®, která zvyšuje koncentraci záporných iontů v ovzduší, a UVCAir® pomáhá efektivně ničit mikroby a viry.

Zabojujte s tvrdou vodou

Druchema

Šikovní pomocníci dovedou náš domov proměnit k lepšímu, koupelnu za nás ale neuklidí. Přitom zrovna tam se daří nejen plísním a bakteriím, ale i rzi. Proto je v této místnosti udržování pořádku zcela zásadní. Pokud máte doma tvrdou vodu, čekejte problémy i s vodním kamenem. Ten se usazuje hlavně na kohoutkách, vidět je i na dlaždičkách. Ne každý čistící prostředek si s vodním kamenem poradí, umí to třeba LARRIN Na rez a vodní kámen.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články