Blíží se vám dovolená? 5 věcí, které si rozhodně nesmíte zapomenout zabalit

Každý občas potřebuje odpočinek.
Zdroj: Pixabay
Balte pečlivě...Na dovolené by vám nemělo nic chybět.Relaxujte a nemyslete na práci.S přáteli je nejlépe.+ 1 fotka+ 2 fotky

Červenec je tu a s ním čas dovolených. Kam vyrazíte, je na vás, ale dbejte na to, co si zabalíte. Některé věci by ve vašem kufru rozhodně chybět neměly.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 02. 07. 2018 13:03

1) Lékárnička

Nikdy nevíte, co se vám může stát. Stačí odřené koleno nebo škrábanec a náplast je nezbytná stejně tak jako celá vaše lékárnička. U moře se mnohdy shání horko těžko a běhat po všech čertech kvůli odřenině je navíc pěkná otrava.

2) Doklady

Jasně, že pokud jedete do země v Evropské unii, stačí vám občanka. Neopomeňte přesto ani pas. Nikdy nevíte. Občanka se může ztratit raz dva a vy pak nebudete moci vycestovat ze země. Kartička pojištěnce je pochopitelně samozřejmostí.

3) Šaty, šaty, šaty…

Pokud jedete k moři a nechcete si zacpat kufr, doporučujeme si zabalit jedny šaty na každý den. Vzhledem k lehkosti materiálu budete mít kufr poloprázdný a můžete si s sebou vzít další potřebné věci. Nehledě na to, že není nic příjemnějšího než si přetáhnout jeden kus oblečení přes hlavu a jít na zmrzlinu.

4) Něco na čtení

Rozvalit se na pláži a otevřít si oblíbenou knížku je představa vskutku nádherná. Ta se může z fleku stát realitou. Na ručníku se nejlépe čte zpravidla detektivka nebo časopis o módě.

5) Kvalitní technika

Přivézt si zhmotněné vzpomínky je základ. I proto si nezapomeňte vzít kvalitní techniku, která vám pomůže si pohled na moře uchovat ještě hodně dlouho po  tom, co z dovolené přijedete. Není od věci si vzít kameru, popřípadě využít kvalitní telefon. Rodinná videa dojmou i po letech.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články