Deset let od osudového setkání v SuperStar: Bendig s Bagárovou oslavili výročí exotickým klipem

Monika a Honza si v Thajsku užili spoustu legrace.
Zdroj: Facebook
Honza s Monikou při natáčení klipu v Thajsku.Honza a Monika se přátelí už deset let.Monika a Honza si v Thajsku užili spoustu legrace.Monika Bagárová je krásná žena.+ 6 fotek+ 7 fotek

Honza Bendig a Monika Bagárová jsou kamarády od té doby, co se seznámili v pěvecké soutěži SuperStar. Od té doby uteklo už neuvěřitelných 10 let. Na počest svého letitého přátelství se rozhodli natočit klip ke společné skladbě Viva La Vida. A aby kulatiny svého vztahu oslavili velkolepě, vybrali si exotický thajský ostrov Phuket, kde natočili nádherné záběry a zažili spoustu dobrodružství.

Petra Járková
Petra Járková 12. 04. 2019 14:00

Honza Bendig a Monika Bagárová byli finalisty pěvecké soutěže Česko Slovenské SuperStar. Honza i Monika od té doby intenzivně pracovali na své sólové kariéře a oba dva se můžou pochlubit klipy v milionech zhlédnutí. Jejich společná věc Viva La Vida má ambice na jejich úspěchy navázat. Hudbu složil Honza Bendig, text napsal společně s Monikou a raperkou Sharkass. Romský text má na starosti Barbora Bagárová, teta Moniky.

Celé natáčení pro nás bylo jako jedna pohádka. Exotické prostředí Thajska, plno zážitků každý den, spousta srandy a skvělý tým. Byla to nejkrásnější pracovní dovolená, kterou jsem kdy zažil,“ říká Honza.

Pro natáčení si vybrali hned několik míst na ostrově Phuket včetně krásných pláží i nádherných chrámů a vyhlídek. „I během natáčecích pauz, při přesouvání na další lokace, jsme měli dost času si Phuket projít. Vedle ochutnávek jídla a všeho, co tamní kuchyně nabízí, jsme si užili i noční život. Nevynechali jsme ani vyhlášenou Ping Pong show, která Moniku dost šokovala a já musím říct, že jsem se snad nikdy víc nečervenal,“ směje se mladý zpěvák.

Thajci se k nám chovali nádherně. Tolik usměvavých a pozitivně naladěných lidí jsem dlouho neviděla. Určitě tuto zemi brzy zase navštívím, ale tentokrát s mým přítelem a těším se, že si tady užijeme krásnou a romantickou dovolenou,“ dodává Monika.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články