Julian Záhorovský: Jak tento idol první SuperStar žije teď?

Záhorovský dospěl - v hudbě i vzhledově.
Zdroj: Instagram.com
Julian vypadá naprosto jinak než v dobách SupeStar.Julian a jeho kapela vystupují i na velkých festivalech.Kytara je zpěvákův věrný kamarád.Julda za dob své slávy.+ 2 fotky+ 3 fotky

V roce 2004, když se coby finalista objevil v pěvecké show SuperStar, si ho zamilovaly tisíce pubertálních dívek a házely mu na pódium spodní prádlo. Julian Záhorovský se za tu dobu ale hodně změnil. Dnes je z něj vyzrálý blonďák, kterého byste na ulici jen těžko poznali.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 11. 2018 08:40

Juian měl kariérně hodně našlápnuto, a to především díky svému vzhledu. Jenže časem se Julian začal vytrácet z hudebního pole a jeho sláva uvadala jako nezalévaná květina. Nakonec se pustil do studií a v roce 2011 dokončil magisterský obor Sociální a mediální komunikace.

Hudba šla na druhou kolej, když pracovní místo našel jako tiskový mluvčí Pražských služeb, kde působil do roku 2013. Později našel uplatnění coby specialista přes sociální sítě pro Českou poštu. Hudbě se ale věnuje opět na sto procent a je k vidění jako frontman kapely Sabrage, která vystupuje i na nejznámějších českých festivalech jako třeba Rock for people nebo České hrady. Znovu tak obnovil svou hudební kariéru, která tak jako v minulosti míří strmě vzhůru.

„S kapelou hodně vystupujeme a jedu opět naplno. Užívám si života a hudby. Kromě toho, že opět vystupuji, tak i stárnu jako každý jiný,“ řekl s úsměvem vyhlášený „šamponek“.

Dnes má Julian blond vlasy a výraz muže, který hodně prožil. Jak aktuálně vypadá a jak vypadal v SuperStar, porovnejte v galerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články