Adam Mišík: V akustické verzi hitu V Tobě jde s emocemi až na dřeň

Mišík jde v songu V Tobě hluboko.
Zdroj: Instagram.com
Mišík je velký talentAdam umí zpívat, tančit a má charismaMišík pochází ze slavné rodinyAdam se zúčastnil poslední řady StarDance, které je právě na televizních obrazovkách.+ 1 fotka+ 2 fotky

Mimořádně úspěšný rok zakončí talentovaný zpěvák a hudebník Adam Mišík koncertem v pražské Akropoli, kde spolu s ním 4. prosince vystoupí i zajímaví hosté. Právě zveřejněná akustická verze jeho velmi osobního singlu V Tobě dává tušit, že půjde o ryzí hudební zážitek.

Redaktor
Redaktor 15. 11. 2018 14:22

Už původní podoba skladby, kterou Adam Mišík označil za svou dosud nejintimnější, vyvolala silné emoce. „Je to do značné míry kontrast k mé předchozí tvorbě, která se nesla hlavně v tanečním a klubovém duchu. Vrátil jsem se ke svým začátkům, po dlouhé době vzal do ruky kytaru a pokusil se zpracovat svoje nejniternější pocity,“ vzpomíná všestranně nadaný hudebník.

Silně osobní charakter songu ještě zvýrazňuje čerstvě představená akustická podoba. V černobílém videoklipu se Adam sám doprovází na kytaru a křehkost celého díla dotváří hostující dívčí trio Karolína Fišerová, Kateřina Kvintusová, Josefina Žampová. Souznění všech čtyř hlasů vyvolává husí kůži.

Píseň, kterou Mišík napsal s pomocí stále vyhledávanějších mladých producentů Ondřeje Fiedlera, který spolupracuje s umělci jako Lenny, Mirai, Kryštof a Marcella spojeného s  Debbi, Lipo, No Distance Paradise, si premiéru odbyla na jaře při živém přenosu SuperStar.

Její lyric video má na YouTube už přes milion zhlédnutí a dalších půl milionu přehrání přidal oficiální, kritikou velmi kladně hodnocený, videoklip. Zpěvák tím navázal na předchozí úspěšné singly, jako byly taneční hymny Slowmo, K.O. či filmový duet One Life se Celeste Buckingham ke komedii Bajkeři, v níž ztvárnil hlavní roli.

Vedle tvorby hudby se Adam Mišík v poslední době věnuje i mnoha jiným zajímavým aktivitám. Kvůli roli svalnatého boxera v populárním seriálu První republika svědomitě dřel celý rok v posilovně a bez předchozích zkušeností s tancem přijal i výzvu v podobě účasti v taneční soutěži StarDance.

Předvánoční koncert v pražské Akropoli bude završením tohoto pro Mišíka přelomového roku. Fanoušci ho v našem hlavním městě na samostatném koncertě s kapelou uvidí po dlouhé době. Spolu s ním vystoupí i několik hostů – rappeři Renne Dang, Sensey a skupina Double-Deckers.

„Moc se těším, že s fanoušky oslavím úspěšný rok a blížící se příchod Vánoc. Na pódiu ze sebe vydám to nejlepší a možná dojde i na nějaké překvapení,“ láká Mišík. O tom, že po hudební stránce půjde o výjimečný zážitek, není po zhlédnutí akustické verze hitu V Tobě pochyb.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články