Zpěvák Justin Bieber slaví 26. narozeniny: Zavzpomínejte na jeho největší skandály

Justin Drew Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem.
Zdroj: Profimedia
Justin Drew Bieber je kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem. Poté odletěl do Atlanty za R&B zpěvákem a textařem Usherem. Zanedlouho podepsal nahrávací smlouvu s Island Records.Bylo mu 12 let, když si poprvé zkusil účast na pěvecké soutěži ve Stratfordu, kde získal druhé místo.Umí hrát na kytaru, klavír, bicí a trubku. Jeho matka začala nahrávat videa svého syna na YouTube, aby rodině a svým blízkým umožnila zhlédnutí různých coververzí, např. od umělců jako je Stevie Wonder, Michael Jackson, Chris Brown a podobně.+ 6 fotek+ 7 fotek

Bylo mu dvanáct let, když se zúčastnil pěvecké soutěži ve Stratfordu, kde získal druhé místo. Kromě toho, že dobře vypadá a umí zpívat, hraje na kytaru, klavír, bicí a trubku. Jenže dělá i průšvihy, a to dost často. Na ty nejlegendárnější teď zavzpomínáme.

Petra Járková
Petra Járková 01. 03. 2020 08:00

Hezounek Justin Bieber pochází z Kanady a jeho oblíbenou hudbou je pop a R&B. Známým se stal díky internetovému videoportálu YouTube. Tam byl objeven manažerem Scooterem Braunem, se kterým poté odletěl do Atlanty za spoluprací se zpěvákem a textařem Usherem, jenž ho následně dostal na hudební špici.

Přesto, že je Justin bezesporu velmi talentovaný, je také velmi nevypočitatelný, rozmazlený a povýšený. Co už si od něj fanoušci i lidé z jeho okolí museli nechat líbit?

Ukončení koncertu

I když máte lístky na jeho koncert a zpěvák už bude na pódiu, ani tak nemáte jistotu, že se celá show odehraje. Už se totiž stalo, že se Justin sebral a po několika minutách pódium opustil, protože se prostě špatně vyspal a neměl dobrou náladu. Kdyby se to stalo jen jednou, možná by se to dalo pochopit, ale Bieber je takový rebel, že to udělal několikrát. Naposledy proto, že mu návštěvníci koncertu neumožnili umýt nepříjemný nápis na kraji pódia, ale místo toho na něj sahali a stahovali ho dolů. Zpěvák na ně chvíli pokřikoval, ať toho nechají, pak je poslal do háje a z pódia naštvaně odešel.

Rád se vystavuje

Dalším jeho rebelantským činem jsou bezesporu nahé fotky, které obletěly celý svět. Sexy zajíček je na nich zcela obnažený, kroutí svým výstavním zadečkem a užívá si se svou milenkou příjemné chvilky na pláži. To, že se fotky dostaly na veřejnost, Biebra nijak nešokovalo a celou eskapádu přešel bez jediné poznámky.

Milovník marihuany

Zpěvák holduje alkoholu, ale zřejmě neví, kdy má dost. Jak si jinak vysvětlit, že se pozvracel přímo na pódiu při živém vystoupení. Kromě alkoholu navíc nepohrdne ani marihuanou. Nemůže se bez ní obejít ani na palubě soukromého letadla. Akorát mu zřejmě nedošlo, že způsobí na palubě takový zápach a dým, že si piloti budou muset nasadit dýchací masky a nouzově přistát.

Házení vajíček

V USA došla policii s kanadským výtržníkem trpělivost a za házení vajíček na dům Biebrova souseda vyfasoval veřejně prospěšné práce. To klukovi, který v životě nemusel sáhnout na práci, natož vlastníma rukama, rozhodně na sebevědomí nepřidalo.

Útok na fotografa

Dalším skandálem je útok na fotografa. Agresivní Justin se na něj vrhl, když fotograf pořizoval snímky zpěvákových přátel, kteří byli silně společensky unaveni, vyrval mu foťák z ruky a rovnou ho rozšlapal. Fotograf ho nyní žaluje o několikamilionové odškodné.

NA HEZOUNKA JUSTINA BIEBRA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články