Jak se obléknout do letadla? 4 outfity pro 4 typy dovolené, v nichž budete sexy a v pohodě

Doma chladno, v destinaci třicetistupňová vedra. Co na sebe?
Zdroj: Profimedia.cz

Ne zřídka lze v letadla narazit na cestujícího v teplácích a mikině. Sedí se a spí se v nich pohodlně. Jenže nejste zrovna typ, co by v teplácích překročil práh vlastního domova? Žádný stres. Web MyDomaine sestavit 4 outfity do letadla pro 4 typy dovolené. Jsou stylové, sexy a pohodlné zároveň!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 16. 06. 2017 17:14

1. Tropická destinace

Profimedia.cz

Cestujete-li z chladnější destinace do tropické, u vybírání vhodného cestovního outfitu se můžete „zaseknout“ na pěkně dlouho. Skinny džíny, mikina a bunda sice v 15 stupních zahřejí, po příjezdu do tropů se ale začnou nepříjemně lepit na tělo a zůstanou na nich skvrny od potu.

Řešení? Sukně v midi délce či volné plátěné kalhoty, triko s delším rukávem z lehkého materiálu a džíska. Ta se bude hodit navečer, až teploty klesnou.

2. Pracovní cesta

Profimedia.cz

Zvolením nesprávného oblečení se můžete snadno dostat do tří nepříjemných situací:

A. Obléknete pohodlně, načež své volby zalitujete, když se v letadle setkáte s významnou klientkou.

B. „Hodíte se do gala“ a po dobu cesty vás bude neustále někde něco škrtit.

C. Po příletu jste zmačkaní jako šarpej.

Tvrdý oříšek? Ale ne nerozluštitelný. Dobře uděláte, když se obléknete do širších kalhot a halenky z prodyšného materiálu. Vyhýbejte se jednobarevným kusům – zmačkání na nich „vynikne“ víc. Ideálně však volte nemačkavé materiály. Oděv doplňte pohodlnými pantoflemi či mokasínami. A trenčkotem. Zamaskuje případné pomačkání na zadku.

3. Fyzicky náročnější program v destinaci

Profimedia.cz

Válení u moře vám nic neříká. Raději vyjedete na zvlněný Island a nasajete energii tamní panenské přírody. Pohorek a trekingového oblečení se ale děsíte jako čert kříže? Vždyť existuje tolik slušivých alternativ!

Třeba teplejší legíny, trendy tenisky a sladěná mikina. Všechno extrémně stylové a komfortní. Přibalte s sebou ještě bundu, ideálně parku. Není tak skladná, zahřeje a budete se v ní cítit pohodlněji než koženkovém křiváku. V letadle se do ní navíc můžete zachumlat jako pod peřinu.

4. Vzdálená destinace

Profimedia.cz

Více než desetihodinový let dokáže pěkně zabrat. To poslední, o co člověk stojí, je těsné, nepohodlné oblečení, co se musí neustále „přerovnávat“. Jako „homelessák“ ale také vypadat nechcete. Co s tím?

Využijte současného trendu dlouhých, úzkých sukní. Zahřejí a v bavlně se budete cítit v podstatě jako v pyžamu. Doplňte jednu takovou overzised svetrem nebo rolákem a párem zateplených pantoflíčků. Klobouk nebalte. V letadle si ho můžete dát do zavazadlového prostoru nebo pod sedačku. Ušetříte tím spoustu místa.

Zdroj: MyDomaine

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články