Jako pro princeznu: Nový koncept luxusní dovolené v Karlových Varech

Kdo by si tohle nechtěl dopřát.
Zdroj: Revelton Karlovy Vary
V téhle posteli prožijete noc snů.Modrý salonek si nechte jen sama pro sebe.Luxusní koupelna vás dostane.Obývací pokoj jako pro princeznu.+ 3 fotky+ 4 fotky

Revelton Residence je výjimečná možnost ubytování v Karlových Varech. Každý host zde má pocit jedinečnosti a především ženy si připadají jako princezny. Je to díky historii, která sálá ze stěn. Rekonstrukce domu proběhla s ohledem na kulturní dědictví.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 18. 01. 2019 08:17

Dům byl vystavěn začátkem 20. století a nechal ho postavit úspěšný obchodník Pavel Novák, který byl znám pro svou pohostinnost a srdečnost. Právě on tento dům tak proslavil. Za žádných z dalších majitelů nedostihl dům věhlasu, který domu náleží. Právě společnost Revelton se rozhodla vilu zrekonstruovat a vrátit jí jméno, které jí patří. „Aby rekonstrukce byla opravdu stoprocentní, strávili jsme hodně času s historiky. Zjistili jsme například, že vila měla svůj vlastní symbol, klíč. U soukromých sběratelů se nám podařilo symbolický klíč nalézt. Právě tento klíč je znovu symbolem vily a je promítnutý v několika podobách po celém interiéru,“ říká marketingová ředitelka společnosti Revelton Kristýna Gabalcová.

Luxusní interiér se promítá v každé místnosti. Můžeme zde nalézt několik stylů, které jsou funkčně uchopeny. V přízemí se nachází předsíň, fitness a dvorek pro relaxaci. To vše v americkém stylu. Další patro mění ráz a náhle se člověk ocitne v moderní klasice, která nikdy neomrzí. Je tady obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a koupelna. 2. patro se nese opět ve stylu moderní klasiky a jsou zda dva pokoje pro hosty, vždy vybavené vlastní koupelnou. 3. patro se posouvá v designu do stylu loftu. Prostorný obývací pokoj, koupelna, pokoj pro hosty, sauna, romantická ložnice a terasa. Jedno patro by stačilo k dokonalému životu.

Vila má 4 patra s výtahem a zaujímá 440 m2 obytné plochy. Lůžková kapacita je až 16 osob. Navíc v centru města. Ideální místo také na svatby, menší podnikové akce či velké rodinné setkání na neutrální půdě. Za zmínku stojí, že vila využívá pouze „zelenou energii“ a na úklid ekologické výrobky. Každý host obdrží telefonní číslo, na kterém je k dispozici concierge. V případě potřeby se co nejdříve dostaví nápomocný zaměstnanec.

Celá vila může být královstvím pro všechny hosty a každá žena může být princeznou v Karlových Varech.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články