Nový koncept dovolené pro rodiny s dětmi: Luxusní byty v lázeňských letoviscích

Atmosféra luxusního bytu vás nadchne.
Zdroj: Revelton
Atmosféra luxusního bytu vás nadchne.V kuchyni si můžete ohřát a připravit pokrmy pro děti.Využít můžete i sdílené terasy.Žádný hotel, prostě moderní bytový dům.+ 1 fotka+ 2 fotky

Máte děti a jezdíte tedy především na dovolené po českých městech? Chcete se letos vypravit do malebných lázeňských měst, ale nevyhovuje vám ubytování v hotelech? Pak je tento nový koncept pro vás ten pravý.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 08. 11. 2018 12:19

Lázeňská města u nás i v cizině

Chcete navštívit  Karlovy Vary, Františkovy Lázně nebo třeba estonský Tallinn? Pak vyzkoušejte ubytování v mezinárodní síti apartmánů, které nabízejí sice perfektní komfort, ale na rozdíl od strohých a studených hotelů se v nich budete cítit jako doma. Všechna ubytování mají úplně jiný ráz než klasické hotely či pronajímatelné byty. Revelton našel linii, která se oprošťuje od obou pohostinských směrů.

Nadčasový koncept

Koncept všech těchto ubytovacích zařízení je nadčasový. Jedná se o plně funkční byty s hotelovou recepcí. Tedy designérsky, útulně a funkčně zařízené prostorné byty se službami v zádech. Součástí není jen prázdná kuchyň, ale plně zařízená, která obstojí i při složitějším vyvařování. Navíc každý host má pocit, že si plní sen o krásném rodinném bydlení, které má styl. 

Motivace a inspirace

Hosté se v apartmánech cítí jako doma, a navíc je prostředí krásně zařízeného bytu motivuje a inspiruje. Revelton má skupinu designérů, kteří na každém hotelu pracují. Žádné pokoje nejsou stejné. Všechny mají vlastní příběh a téma. Například ve Františkových Lázních Revelton Studios jsou všechny pokoje pojmenovány po velkoměstech. Setkáme se zde s Amsterodamem i Londýnem. Revelton Suites v Karlových Varech se pyšní velikostí svých pokojů.

Zajímavé bonusy

Některé byty mají i nové stolní počítače Mac, tudíž na dovolené může tatínek či maminka věnovat pár hodin i pracovním povinnostem. Příjemná je i širokoúhlá televize, která z obývacího pokoje dělá kinosál. Ocení je především vaše děti, které se tak nádherně zabaví, kdyby přišlo špatné počasí. Revelton staví na detailech a prostředí lázeňských měst. Klid a pohoda sálají z každého místa. Stačí jedna noc a konečně se zhluboka uvolněně nadechnete, užijete si dovolenou s rodinou v příjemném domácím prostředí a nebudete limitováni hotelovými pravidly.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články