Kam na nákupy? Vyrazte do Dubaje!

Kam na nákupy? Vyrazte do Dubaje!

Chcete si užít luxusní dovolenou, plnou netradičních zážitků, nákupů, skvělého jídla a příjemného odpočinku na pláži? Dubaj je tím správným místem pro vás! Vyberte si z nabídky CK Blue Style a prožijte nezapomenutelnou dovolenou.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 03. 08. 2021 07:18

Dubaj je synonymum pro bohatství, úspěch a luxus. Jedná se o druhý největší ze sedmi arabských emirátů, který leží v jihovýchodní části Perského zálivu. Najdete zde například nejvyšší budovu světa Burj Khalifa, přepychové hotely, nádherné pláže a lyžařský areál v obchodním centru Mall of Emirates. Město je rozděleno na moderní část starobylou část nazývanou Deira.

Starobylá Deira je od moderní části Dubaje oddělena dvanácti kilometrovým zálivem jménem Creek. Svézt na druhý břeh se můžete za malý poplatek dřevěnou loďkou sloužící jako vodní taxík. Přestože je Dubaj moderní město plné luxusních staveb, v této starobylé části jako by se zastavil čas. Místní atmosféra, úzké uličky, pouliční umělci a orientální vůně vás jistě okouzlí.

Můžete navštívit typická arabská tržiště, smlouvat o ceně a zakoupit místní výrobky. Velkým zážitkem je také návštěva největšího rybího trhu v Dubaji a trhu s ovocem a zeleninou. Obě části, starobylou i moderní, můžete prozkoumat během výletu s CK Blue Style.

Z obchodních center jsou nejznámější dvě – Dubai Mall a zmíněný Mall of Emirates. V obou naleznete stovky obchodů, kavárny a restaurace. V Dubai Mall, největším obchodním centru na světě, můžete navíc obdivovat obří akvárium, vodopády nebo využít místní ledové kluziště a zpestřit si tak nákupy. Před obchodním centrem se pak nachází pěkná promenáda se slavnou hrající fontánou. Ve druhém z obchodních center naleznete vyhlášené lyžařské centrum Ski Dubai s lanovkou a hned několika sjezdovkami, Freestyle zónou pro snowboardisty, sáňkařskou dráhou a Snow Parkem pro děti. Všechno vybavení je možné si zde zapůjčit. V Dubaji samozřejmě naleznete i další obchodní centra, avšak pokud jedete za nákupy a zážitky, určitě byste neměli vynechat tyto dvě nejznámější.

Spojené arabské emiráty mají zkrátka co nabídnout. Na své si tu přijdou milovníci průzračného moře, krásných pláží, dobrodružných a zajímavých výletů, nekonečných nákupů, arabské kultury, architektury a výtečné kuchyně. Vydejte se s CK Blue Style do Dubaje a zažijte dokonalou dovolenou plnou nezapomenutelných zážitků.

„Dubaj je pulsující velkoměsto, které poskytuje vše na co si pomyslíte. Je úžasné sledovat jeho rozvoj a to zejména v oblasti služeb. V Dubaji můžete zajít nejen na nákupy, ale užít si kultury, sportu a relaxace. Výběr našich hotelů vám umožnuje okusit vše z uvedených způsobů cestování.“ dodává Ondřej Rušikvas, provozní ředitel CK Blue Style.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články