Denní horoskop na 18. dubna 2024: Raky neopustí dobrá nálada, Panny se mohou spolehnout jedině na svůj úsudek

Denní horoskop na 18. dubna 2024: Raky dnes neopustí dobrá nálada
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na čtvrtek 18. 4. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 04. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vaši blízcí vám dají najevo, že se jim málo věnujete. Nepřeháníte to náhodou trochu s prací? Pokud si sáhnete do svědomí, uvědomíte si, co všechno jste jim naslibovali. Nastal čas to splnit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop prozrazuje, že je přáno rodinným a přátelským setkáním. Přestože máte nějaké povinnosti, nezanedbávejte své blízké, vytáhněte je někam ven. Rodinu to potěší a vám to také zlepší náladu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jste doslova nevyzpytatelní, své nálady měníte neuvěřitelným tempem. Hrozí vám také ovlivnitelnost a podřizování se názorům jiných lidí. Sami totiž nevíte, co vlastně chcete. Možná toho časem budete litovat...

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Zkuste dát šanci člověku, který vám nedávno vstoupil do života. Zřejmě jste se nechali ovlivnit řečmi ostatních. Nyní sami cítíte, že tu něco nehraje. Vyříkejte si to s ním, neboť nikdy není pozdě...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nestresujte se zbytečně tím, s čím už se nedá nic dělat. Čas opravdu vrátit nemůžete, ale poučit byste se mohli. Běžte si zasportovat, nejlépe do přírody, skvěle se odreagujete a přijdete na jiné myšlenky.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Dobrá nálada vás dnes neopustí. Všude, kde se objevíte, budete rozdávat radost. Život je přece tak fajn! Jen pozor, ať vaše radostné chování nepůsobí jako výsměch ostatním.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Postavte se k plotně a uvařte něco luxusního pro dva. Přinese to nečekané ovoce! Stejně jako vaše nedávná investice. A ne abyste všechno hned nerozfofrovali...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Až se budete rozhodovat, zda přijmout jistou nabídku, tak o sobě nepochybujte, i kdyby se vás kdokoliv snažil znejistit. Už mockrát jste se sami přesvědčili, že spolehnout se můžete jedině na svůj úsudek.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Dnes se vám bude dařit na schůzkách, můžete získat užitečné kontakty do budoucna. Pokud vás přátelé pozvou večer na skleničku, neměli byste odmítat. Už jste se dlouho neviděli a mohli byste se odcizit.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop říká, ať nezapomínáte na přátele, zejména na ty, kteří potřebují podat pomocnou ruku. Jestliže vyrážíte s rodinou na nějaké cesty, vyvarujte se malicherných sporů.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy prozrazují, že se vám podaří navázat nový a mimořádně stabilní vztah. Je jen otázkou, zda v obchodním nebo osobním směru. Neuniknete důvěrnému rozhovoru. Promluvte si o tom, co vás v poslední době trápí.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes vám nechybí vytrvalost a důslednost, tak toho využijte při plnění svých povinností. Pokud máte problém s nějakou činností, bez okolků sdělte ostatním, co vám na tom vadí a proč.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články