Michal (40): Manželka mi v poslední době tloustne přímo před očima. Prý s tím nemůže nic udělat, ale já jí nevěřím

Rodinné příběhy: Manželka mi v poslední době tloustne přímo před očima. Prý s tím nemůže nic udělat, ale já jí nevěřím
Zdroj: Unsplash

Na Michalovu manželku Helenu se po čtyřicítce lepí kila až příliš rychle. Když se ji na to snažil nenápadně upozornit, řekla mu, že s tím nedokáže nic udělat. On si ale myslí něco jiného.

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 01. 2024 13:00

Moje Helena (43) nikdy nebyla štíhlá jako proutek, ale jinou bych ji ani nechtěl. V posledních letech se však z kusu ženské stává oplácanější dáma, což už mi tak trochu vadí.

Moje manželka se začala kulatit

Zjistil jsem to vlastně náhodou, v průběhu milování. Mám rád, když Helena sedí na mně, můžu ji pevně držet za boky, koukat jí na prsa a tvář v extázi. Jak jsem ji chtěl chytnout za boky, přišlo mi že jsou malinko větší a takové měkčí. Stejně jsem ji chytil pevně a nepřestával s tím, co se nám líbí oběma.

Když jsme pak leželi vedle sebe a koukal jsem na ni, všiml jsem si, že je jí prostě víc. Nebylo to nic hrozného, je jen trošku oplácanější, než byla předtím. Pokud si dobře vzpomínám, po porodu byla ještě větší, ale vždycky se jí to povedlo shodit.

Jenže teď to jde jiným směrem. Po pár měsících byla kila na ní poznat i v oblečení. Všiml jsem si, že začala nosit volnější šaty. A když jsem se chtěl milovat, zhasínala světlo...

Manželka nechce hubnout

Chodil jsem kolem toho jako kolem horké kaše. Bylo mi hloupé říct manželce, že přibírá na váze a možná by s tím měla něco udělat. Ale když jsem viděl, jak přetéká přes džíny, už mi to nedalo. "Zlato, nejsou ti ty džíny trochu malé?" nadhodil jsem. "Myslíš? Mám je už docela dlouho, to je fakt..." zamyslela se, ale tím to pro ni haslo.

A tak jsem čekal, až se naskytne další vhodná příležitost. Netrvalo to dlouho. Sama se mi jednou postěžovala, že nějak přibrala. Otevřeně jsem jí řekl, že o tom vím. "Ale nechtěl jsem tě ranit. Neuvažovala jsi nad tím, že bys třeba trochu shodila?" rozhodl jsem se kout železo, dokud je žhavé.

"Když já nemám kdy, prostě to nejde," odpověděla a začala se koukat do telefonu. Tím mi dala najevo, že naše debata na toto téma je u konce.

Musím ji nějak dotlačit k hubnutí

Ale pro mě to neskončilo. Čím víc Helena tloustla, tím méně jsem byl spokojený. Už se mi přestávala líbit a bylo jedno, jestli se milujeme po tmě. Kam jsem sahal, tam jsem nacházel tuk. A to dovedlo docela rychle zchladit moji vášeň.

Občas se ji snažím přemluvit, abychom skočili třeba na plovárnu, ale vymlouvá se, že nemá vhodné plavky. Vím, že jich má několik, jenže už se do nich asi nevejde. Tak jsem začal běhat a vždycky ji volám, ať mi dělá společnost. Nechce a obvykle se na něco vymluví. Já vím, že se jí nechce. Ale já nechci manželku, která začíná být nehezky obézní. Musím přijít na to, jak ji přimět k pohybu a hubnutí.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články