Otmar (40): Manželka našla zalíbení v poporodních kilech. Její štíhlá postava je nadobro pryč

Otmar (40): Manželka našla zalíbení v poporodních kilech. Její štíhlá postava je nadobro pryč
Zdroj: Freepik

Otmar si vždycky liboval v tom, jak krásně štíhlá je jeho manželka Daisy. Miloval její dlouhé nohy, ale těhotenství jí změnilo postavu k nepoznání. Otmar doufal, že se manželka bude chtít vrátit k původní postavě. Jenže ona je jako boubelka spokojená a nehodlá nic měnit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 15. 09. 2022 07:00

Moje manželka Daisy (32) se zhlédla ve svých poporodních kilech. Rozhodla se, že jí v těle boubelky je dobře a hubnutí nadobro zavrhla. Mě se ale nikdo neptá, jestli se mi tak líbí. Jen těžko si zvykám na její veliké břicho a povadlý zadek. Myslím si, že toto rozhodnutí není správné.

Manželčina štíhlá postava byla pastva pro oči

Když jsem Daisy poznal, byla hubená jako laňka. Pro její dlouhé štíhlé nohy bych se rozkrájel. Když si vzala vysoké boty na podpatku, byl jsem v sedmém nebi. Měla ohromný šmrnc. Vždycky ráda nosila šaty, které podtrhly její štíhlou postavu. Cítil jsem se jak páv, když se námi lidé otáčeli.

Byl jsem hrdý jak na Daisy, že se o sebe tak stará, tak i na sebe. A proč na sebe? Jednoduše. Mít vedle sebe takovou krásnou ženskou byl můj sen. Když jsem viděl své kamarády, jak vedle sebe mají obtloustlé ženy, tajně jsem se jim vysmíval. Daisy postrádala jen jediné - veliká prsa. Měla sotva jedničky. Nicméně k typu její postavy to docela sedělo.

Musím říct, že i po jedenácti letech manželství mě přitahovala pořád stejně. Vždycky, když jsem na ni někde čekal a viděl, jak se ke mně blíží dlouhým a ladným krokem, byl jsem žhavý jako uhlík. Ty její gazelí nohy, to vám byla podívaná. Ještě že to mám pořád živě v paměti, protože už ji v takové formě pravděpodobně nikdy neuvidím.

Těhotenství ji změnilo k nepoznání

Když mi oznamovala, že je těhotná, těšil jsem se. Děti jsme vždycky chtěli. Do třetího měsíce na ní nebylo nic vidět. Zlom přišel později. Zhruba v pátém měsíci začala rapidně přibírat. A to po celém těle. Její krásné nožičky byly oteklé a poněkud tlusté. Ruce měla pomalu větší než já.

A o zadku ani nemluvím. Ten se změnil k nepoznání. Z pevného zadku se stala obří zadnice. Daisy to moc neřešila a jedla tak, jak si tělo žádalo. Sladké, smažené... Cpala se tak, že jsem to v životě neviděl. Když si v osmém měsíci libovala nad tím, jak má najednou veliká prsa, nenapadlo mě, že se v tom zhlédne.

Po narození dcery jsem nechtěl být za toho přísného, který ji hned nutí do hubnutí. Ale pohled na ni vážně nebyl hezký. Z krásky se stala vyloženě ošklivka a ještě tlustá. První tři měsíce jsem byl zticha a čekal, kdy se sama rozhoupe k hubnutí. Když se ani po roce nic nedělo, na rovinu jsem se zeptal, kdy začne něco dělat.

Manželka se v těle boubelky cítí dobře

Čekal jsem odpověď v podobě příslibu, že co nevidět začne. Ona mě ale šokovala. „Kdy začnu hubnout?" zamyslela se. „Nikdy. Jsem takhle vyloženě spokojená," pronesla klidně. „Spokojená? A dívala ses do zrcadla?" neodpustil jsem si. „Konečně mám nějaký zadek a prsa. Viděl jsi moje prsa? Mám skoro trojky," dodala a s láskou si je pohladila.

Její reakci jsem nečekal. Prohlížela si své tělo s nadšením a já najednou ztratil slova. Hned mě napadlo, jak ji mohu do něčeho tlačit, když je ona sama spokojená. Bude mi trvat, než si na to zvyknu. Ta změna je příliš veliká na to, abych nad ní mávnul rukou. Já jsem prostě jen doufal, že bude chtít být zase štíhlá. Teď si přeji už jen to, aby alespoň nepřibírala.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články