Denní horoskop na 6. května 2024: Býky čeká náročný den, Kozorozi si užijí spoustu zábavy

Denní horoskop na 6. května 2024: Býky dnes čeká náročný den
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na pondělí 6. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 05. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dovolenou už potřebujete jako sůl. Pokud máte pocit, že jste vlastně ještě nikdy na pořádné dovolené nebyli, tak začněte jednat. Jestli vyrazíte k moři či na hory, to není vůbec podstatné, zasloužíte si to!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na tento den jste se velice těšili, tak si ho neváhejte užít přesně tak, jak jste si to naplánovali. Jestli se vaši blízcí budou chtít věnovat jiným aktivitám, mějte pro to pochopení a nesnažte se jim to rozmlouvat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop prozrazuje, že máte chuť podniknout něco s přáteli, které jste už delší dobu neviděli. Moc se nezdržujte povinnostmi, udělejte jen to, co musíte. Začněte chystat večerní program, ať máte na co vzpomínat.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Připravte se na to, že tento den bude náročnější, než jste si představovali. Nevyhnete se komplikacím, které jste přitom nezavinili. Nikomu to ale nevyčítejte, neudělal to schválně a je mu to fakt líto.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pracovitost se vyplácí a vy o tom víte své. Ale pamatujte, že i odpočinek má v harmonogramu dne nezastupitelné místo. Tak si dopřejte večer s filmem, sklenkou vína a třeba s brambůrky. Jednou za čas si to můžete dovolit...

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili dohnat aspoň něco z toho, co jste v poslední době zanedbali. Zaměřte se na to důležité a už nic neodkládejte. Na lidi, co vás dobře znají, stejně žádné výmluvy platit nebudou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Při cestování počítejte s tím, že bude docházet ke zpožděním. Než něco podniknete, pořádně si to promyslete. Nebuďte impulzivní a snažte se vyhnout konfliktním situacím.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dnešek vám přinese dobrou náladu a originální nápady. Do čehokoliv se vrhnete, to úspěšně zvládnete, pokud se tedy budete pořádně soustředit. Najděte si čas i na své přátele, jinak vám vyčtou, že je zanedbáváte.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Připravte se na to, že když vám bude někdo odporovat, tak to ustojíte pouze s přesvědčivými argumenty. Nenechejte se unést emocemi, raději se důkladně připravte na veškerá jednání, co vás čekají.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento den byste měli být obzvlášť obezřetní, ať nenaletíte lidem, kteří s vámi nemají nejlepší úmysly. I kdyby to vypadalo sebevíc lákavě, jen to jen na vás, jestli odoláte. Následky budou též na vás...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Úspěšně dořešíte věci, na nichž už déle pracujete, a dost se vám uleví. Měli byste se vyvarovat nerozhodnosti. Když budete sebejistí, projeví se to ve všech oblastech vašeho života.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dnes si užijete spoustu zábavy. Nepředvádějte se a nechte prostor i ostatním. Neriskujte při sportovních aktivitách a nemusíte soutěžit ani v tom, kdo vypije více alkoholu.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články