3 znamení zvěrokruhu, která přejí ostatním, a tak je shůry přáno i jim

3 znamení zvěrokruhu, která přejí ostatním, a tak je shůry přáno i jim
Zdroj: Pexels

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu nemají problém se závistí. Proto se také těmto třem nesmírně daří a uspějí ve všem, na co sáhnou. Jste mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 09. 2022 06:00
Aktualizováno 03. 04. 2024 15:37

Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu nemají problém s tím, aby druhým přáli úspěch. Jak jste na tom vy?

Dny Marianne 2024

Jarní Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna. Bude možné využít slevy až 60 % do více než 2400 obchodů i e-shopů po celé České republice i Slovenské republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí dubnových vydáních časopisů Marianne, který už je na stáncích a dále Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, které jdou do prodeje 20. března. Dále je najdete v mobilní aplikaci či v internetovém prohlížeči.


Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři si musí k takovému životnímu postoji nejprve dojít, bohužel to u nich není samozřejmost. Časem jsou však schopni vnímat ostatní lidi jako inspiraci a návod, jak stejné cesty dosáhnout také. Věří v bezmezný úspěch, ve Vesmír a v to, že budou-li přát ostatním, karma je odmění.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci se vždy snaží, aby byli všichni jejich blízcí šťastní a spokojení, proto jim úspěch přejí. Stejně tak ale očekávají, že bude druhý přát jim. Pokud se dostanou do toxického vztahu, kde panuje věčné dusno, zdrhají jako namydlený blesk. Na Raky se musí opatrně, ale vždy s láskou a péčí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci nikdy nikomu nic nezávidí, naopak druhým přejí, aby se měli opravdu dobře. Sami o velký úspěch usilují jen málokdy, jde jim o to, aby měli uspokojené základní životní potřeby. To, co je navíc, je pro Střelce akorát bonus. Proto se nikdy nezaobírají tím, co mají druzí, kolik to stálo nebo kde na to berou.

Tip redakce: Patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, kterým je shůry přáno? Tak to vám přijdou vhod jarní Dny Marianne 2024, které se konají od pátku 12. dubna do pondělí 15. dubna. Můžete si během nich nakoupit s báječnými slevami celou řadu kosmetických vychytávek nebo zkrášlovacích výrobků například od Datartu. Jak na to? Přečtěte si náš článek, jak si stáhnout speciální aplikaci plnou slev.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články