Herečka Anna Kendrick si vystřelila z šílenství okolo koronaviru. Její nový tweet sklidil velký úspěch

Herečka Anna Kendrick si vystřelila z šílenství okolo koronaviru. Její nový tweet sklidil velký úspěch
Zdroj: Showpix.cz

Koronavirus se řeší úplně všude. Nepřetržitě ho sledují média, baví se o něm lidé v restauracích a komentují ho také celebrity. Jednou z nich je známá americká herečka Anna Kendrick, která si na svém Twitteru vystřelila z celosvětového šílenství, jež okolo něj panuje.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 09. 03. 2020 11:26

Čtyřiatřicetiletá rodačka z Portlandu v poslední době na svém Twitteru nebyla moc aktivní. Vždyť poslední příspěvek nahrála desátého února. Teď ale vycítila, že je čas, aby se ozvala znovu a vyjádřila se k současné situaci okolo koronaviru.

Můj nový fetiš?

„Autority mluví o tom, jak je dotýkání obličeje nebezpečné a nečisté. Jako byste se snažili udělat z toho můj nový fetiš?“ napsala ve svém tweetu.

Držitelka nominace na Oscara za roli ve filmu Lítám v tom tak reagovala na doporučení Centra pro kontrolu a prevenci nemocí, které lidem radí, aby se nemytýma rukama nedotýkali svých očí, nosu a úst.

Její fanoušci byli rádi, že se opět „probudila“ a její příspěvek je pobavil. Někteří odpověděli smajlíky, jiní nahráli gify a jeden z nich se zeptal, jestli si konečně vzpomněla na své heslo.

Spolupracujte a zabraňte panice

Kendrick se tak povedlo odlehčit dramatickou situaci, která okolo koronaviru panuje. V době, kdy svůj příspěvek psala, statistiky Světové zdravotnické organizace (WHO) uváděly, že celosvětově bylo evidováno více než 95 tisíc případů koronaviru a 3 281 z nich vedlo k úmrtí.

Generální ředitel organizace Tedros Adhanom proto vyzval všechny lídry k tomu, aby spolupracovali a aby zabránili panice. Zdá se, že známé americké herečce se to alespoň na chvíli povedlo.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články