Horoskop starých Inků: Raci by se rychle měli zbavit stresu, Střelci budou překonávat překážky

Horoskop starých Inků: Raci by se rychle měli zbavit stresu, Střelci budou překonávat překážky
Zdroj: Freepik

Staří Inkové viděli moc v drahých kamenech. Věřili, že uzdravují, ale mohou vás i zničit. Každý z kamenů je odrazem naší osobnosti. Co říkají drahokamy právě o vás a co vám tento měsíc přinesou do života?

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Nechovejte se zbrkle. Možná vás nadcházející událost, zpráva či situace vykolejí. Než ale začnete jednat, promyslete si, co by to pro vás mohlo znamenat. I když si třeba budete připadat na dne, nevzdávejte to, cesta nahoru se vždycky najde.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Přestaňte přehlížet věci, které vás už dlouhou dobu štvou, a to jak ve vztahu, tak třeba v práci. Nebojte se změny, je nejvyšší čas na něco nového. Vykročte vstříc lepším zítřkům!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Práce, práce a nic než práce, to je to, co vás v následující době čeká. Nezoufejte, zatněte zuby a vše vykonejte dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Vyplatí se vám to!

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Jste neustále ve stresu a začíná se to odrážet na vašem psychickém stavu. Jste neustále podráždění, náladoví a melancholičtí. Pryč s tím! Začněte s nějakým relaxačním cvičení, které vás zklidní.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Netrvejte neustále na svých názorech a dejte šanci promluvit i lidem kolem vás. Občas mají docela zajímavé názory, které stojí za zamyšlení. Nemluvě o tom, že budete rázem oblíbenější.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Řeči, které okolo sebe uslyšíte a ublíží vám, nebudou pravda. Nenechte se tedy rozhodit a nasaďte úsměv, klid a šarm. To je to, co vašeho protivníka dostane elegantně a s nadhledem k zemi.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Sliby chyby! Pokud jste někomu něco slíbili, měli byste to splnit. A to i v případě, že je to delší dobu a vy doufáte, že se na něj už zapomnělo. Uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Nechybí vám organizační talent a nebylo by od věci ho více využít v praxi. Zorganizujte si tým lidí tak, jak si myslíte, že bude efektivnější a uvidíte, jak se vám to vyplatí.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Tento měsíc vám přinese několik překážek, které budete muset překonat. Když se vám to podaří, budete mít klid, když budete nepříjemné řešení oddalovat, budou pak následky mnohem horší.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Tento měsíc máte šanci natrefit na práci svých snů. Sledujte tedy pracovní nabídky na trhu a pokud se objeví, neváhejte a přihlaste se do výběrového řízení. Máte velkou šanci uspět!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Přestaňte si vymýšlet a věci zveličovat, jinak se vám to vymstí, Začněte žít svůj život a přestaňte strkat nos do cizích věcí. Uleví se nejen vám, ale i vašemu okolí, které tím často štvete.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Máte šanci na peníze! Vsaďte Sportku, kupte si los nebo zahrajte ruletu, hvězdy by vám měli přát a tím by vám měla kápnou nějaká ta kačka.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články