Páteční horoskop: Co vás dnešní den čeká a nemine?

Páteční horoskop: Co vás dnešní den čeká a nemine?
Zdroj: Freepik

Pátek je tu a před vámi první adventní víkend. Co vás dnes čeká? Můžete se těšit na příjemný den nebo se připravit na nepříjemné překvapení? Horoskop na dnešní den vám to prozradí!

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Pokud potřebujete s něčím pomoc v práci, poproste kolegy o pomoc, setkáte se s pozitivní reakcí. Vaše práce nakonec dopadne ještě lépe, než jste očekávali a nadřízený bude nadmíru spokojený.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Pokud se nad sebou hodně rychle nezamyslíte a nebude dnes sekat dobrotu, večer by vás mohlo čekat nepříjemné překvapení v podobě nečekaného rozchodu.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Uvařte si bylinkový čaj a doplňte vitamíny. Vypadáte unaveně a mohli byste lehnout. Máte ale hodně práce, takže si to nemůžete dovolit. Myslete tedy na své zdraví.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Dnes by pro vás mohl být šťastný den, kdy si v práci finančně polepšíte. Pokud si chcete říct o přidání, dnes by vám to mohlo vyjít, proto neváhejte a vyzkoušejte to.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Dnes dojde mezi vámi a vaší polovičkou k hádce, na kterou dlouho nezapomenete. Mohla by skončit dlouhodobými šrámy na duši, proto ji stopněte dřív, než bude pozdě.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Dnes byste měli jít brzy spát, protože na rozdíl od víkendu, dnešek nebude stát za nic. Udělejte tedy to nejnutnější a jděte zalehnout se slepicemi.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Dneska si hlídejte peněženku a nepouštějte se do žádných obchodů, mohli byste přijít o peníze. Dnes není správný den ani pro objednávání dárků, mohli byste pak litovat.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Pomozte dnes svou nezdolnou energií a optimismem někomu, kdo se cítí na dně. Karma vám to vrátí i úroky, když to nebudete vůbec čekat. Dnes můžete někomu zachránit život.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Dnes vás váš protějšek sprostě urazí a vy dobře zvažte, jak zareagujete. Snažte se neklesnout na jeho úroveň a važte slova. Reagujte klidně a vyrovnaně, tím ho nejvíc odzbrojíte.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Pokud dnes máte první rande, dávejte si pozor, o čem budete mluvit. Rozhodně se nelitujte a nechtějte zaujmout za každou cenu. Buďte přirození, pak uspějete.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Dneska vás čeká prohra, tak se na to připravte. Je jasné, že to pro vás bude těžké, ale vše zlé je k něčemu dobré a tato zkušenost vás posílí.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Obklopujete se samými schopnými lidmi, kterým dnes můžete ukázat, že na to máte. Dnes je ten den, kdy někdo ocení vaši dlouhodobou snahu.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články