Čajové zázraky: Bylinky, za které vám tělo na podzim poděkuje

Dopřejte si šálek horkého čaje a zvyknete si na podzim snadněji.
Zdroj: Pixabay
Bylinkové čaje jsou pro vaši imunitu to nejlepší.Rooibos má mnoho pozitivních účinků na váš organismus.Dopřejte si šálek horkého čaje a zvyknete si na podzim snadněji.Šípky obsahují velké množství vitaminu C.+ 1 fotka+ 2 fotky

Už naše babičky říkaly, že bylinkami se dá vyřešit téměř cokoliv, a měly rozhodně pravdu. Tyto bylinné čaje vám pomohou nejen s váhovými problémy, ale třeba i s ekzémem a nespavostí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 09. 2018 07:37

Podzim je zase tu a s ním i doba horkých nápojů, které hezky zahřejí vaše tělo. Byliny a čaje by měly být ve vašem pitném režimu v tomto období jako základ. Nejenže vám navodí dokonalou podzimní astmosféru, jejich blahodárné účinky pocítíte na celém těle, a dokonce i zhubnete.

Šípkový čaj

Na podzim rozhodně nemohou chybět šípky. Jejich červené bobule navozují nejen tu pravou podzimní atmosféru, ale jsou hotový zázrak. Šípkový čaj je skvělým asistentem při hubnutí, pomůže vám zbavit se tuku na bříšku. Takže pokud s touto partií léta bojujete, tak už víte, co dělat. Šípek má vysoký obsah vitaminu C a excelentní detoxikační účinky. Navíc pomáhá proti stárnutí pleti. Pít ho můžete až 3–4krát denně.

Tymiánový čaj

Pomáhá při obezitě, nespavosti, horečce, kašli, a dokonce i při menstruačních bolestech! Je plný vitaminů C, A, železa, fosforu a manganu. Nejlépe uděláte, když si ho dáte ráno nalačno. Uvidíte, že se vám po něm uleví.

Rooibos čaj

Čaj, který je vyrobený z jihoafrického keře, má velmi mnoho pozitivních vlastností. Tento zdroj minerálů a vitaminu C je vynikající antioxidant a blahodárně působí na kožní problémy. Pokud trpíte ekzémem, toto je ta správná cesta. Navíc snižuje cholesterol a ozdravuje srdíčko. Pijte šálek každý den a budete jako rybička. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články