Školní svačiny dětí slavných? Možná se budete divit, ale o žádné raw ani bio se nejedná

Toasty se směsí medu a másla jsou specialitou Veroniky Žilkové.
Zdroj: Pixabay
Rohlík nebo houska s máslem vedou.Toasty se směsí medu a másla jsou specialitou Veroniky Žilkové.Moderátorka Kristýna Kloubková své dceři Jasmínce dopřeje i sladkosti.Zpěvačka Míša Nosková se snaží dcerce Elišce připravit ovocné smoothie, pokud jí to čas dovolí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Jaké svačiny připravují svým ratolestem moderátorka, zpěvačka a známá herečka? Rozhodně si se zdravou stravou hlavu moc nelámou a je pro ně nejdůležitější, aby dětem chutnalo.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 14. 09. 2018 07:27

Bývalá tanečnice a moderátorka Kristýna Kloubková jí sice sama převážně zdravě, ale své dceři Jasmínce dopřává starou dobrou klasiku. 

U nich doma vede rohlík s máslem a šunkou nebo salámem. Následuje samozřejmě nějaké to ovoce nebo zelenina dle přání malé strávnice.

"Já bych nejradši jedla jahody, maliny, meloun nebo sušenky, o které se dělím s kamarádkami," prozradila malá Jasmínka v pořadu Život ve hvězdách.

To zpěvačka Míša Nosková, která si sama zažila už mnohokrát, jaké to je bojovat s váhou, připravuje dost často své školačce smoothie z malin, kokosového mléka a avokáda.

Jinak ale Eliška nepohrdne ani rohlíkem s máslem a salámem.

"Když dávám Elišce rohlík, nikdy jí nedávám banán. Dodnes si totiž vzpomínám, jak jsem nesnášela, když rohlík banánem načichl," zavzpomínala na své školní svačiny zpěvačka.

To Veronika Žilková své početné děti nikdy za jejich školní docházky neodbyla obyčejným rohlíkem. Dělala je přesně podle individuálních přání jednotlivých dětí. 

"Dělala jsem svačiny i manželovi, když byl ministr. Ten měl ale jeden požadavek, chtěl, aby byly placaté a vešly se mu do aktovky," prozradila na Nově s úsměvem Veronika.

Dnes už jí na přípravu svačin zbyla jen třináctiletá Kordula, která je ale celý den ve škole nebo na kroužcích, tak její svačiny musí být velké a vydatné.

Herečka tedy pravidelně sahá pro receptu své babičky, kdy do toastu zapeče pomazánku z medu a másla.

Možná vás některá ze svačinek inspirovala nebo vás alespoň uklidnilo, že i celebrity dávají svým dětem obyčejné rohlíky a ještě se k tomu veřejně přiznají. V dnešní bio době je to vlastně tak trochu hrdinský čin.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články