Trpíte nadýmáním? Díky těmto přírodním olejům už vaše břicho nafouklé nebude

Spokojené bříško je tou největší výhrou
Zdroj: Pixabay
Spokojené bříško je tou největší výhrouS bolestmi břicha umí zatočit esenciální olejeHeřmánkový olej je v lékařství nedoceněnMátový olej působí proti nadýmání velmi efektivně+ 1 fotka+ 2 fotky

Všichni víme, že nadýmání není nic příjemného. Většinou je způsobeno tím, co zrovna sníme, proto třeba zdravé luštěniny nejsou úplně to pravé ořechové, pokud se chystáme někam do společnosti.

Redaktor
Redaktor 23. 07. 2018 22:23

Jídlo ale není jediným důvodem, proč nás mohou otravné plyny trápit. Nejenže ženy jsou k nadýmání dvakrát tak náchylnější než muži, ale navíc se vždy lépe omluví, když to ujede muži než něžné ženě.

Abyste podobnému karambolu a nepříjemnému pocitu předešly, už nemusíte běhat do lékárny, stačí, když budete používat tyto esenciální oleje. 

Kmínový olej

Kmínový olej je přímo zázračný svou účinností, když vás trápí křeče ve střevech nebo bolí žaludek. Pomáhá také zmírňovat příznaky průjmu, zácpy a nadýmání. Neměly by ho však užívat těhotné ženy. Kmínový olej lze také aplikovat přímo na pleť.

Heřmánkový olej

Heřmánkový olej pomáhá zmírňovat záněty střev a přináší úlevu při bolestech břicha. Heřmánek má příznivé účinky i na průjmová onemocnění, chronické pálení žáhy, nechutenství nebo zvracení. Navíc pomáhá našemu organismu zbavit se toxických látek.

Zázvorový olej

Odborná publikace Medical News Today tvrdí, že mezi prospěšné účinky zázvoru patří kromě úlevy od nevolnosti a tlumení bolesti také zmírnění nadýmání.

Mátový olej

Mátový olej je v boji s plynatostí neúčinnější a lze jej užívat ve formě tekutého oleje nebo kapslí. Není problém ani mazat jej přímo na pokožku. Mátový olej působí uklidňujícím způsobem na žaludek a případně také pomáhá od křečí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články