Valentýn s dobrým jídlem a pitím? Vykouzlete si domácí piknik

Valentýn s dobrým jídlem a pitím? Vykouzlete si domácí piknik
Zdroj: Albert

Valentýn a výjimečné jídlo neodmyslitelně patří k sobě. Vychutnejte si romantický večer ve dvou a uveďte se v pohodlí domova do skvělé nálady s exkluzivními produkty z obchodů Albert.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 13. 02. 2023 10:00

Domácí piknik ve znamení lásky k jídlu vykouzlíte s delikátními tapas, drobnými chuťovkami mezinárodní kuchyně z řady Albert Excellent.  Mezi více než pěti desítkami druhů si určitě najdete to pravé pro sebe i pro svou drahou polovičku. V prodejnách Albert navíc všechny tapas pořídíte v akci 2+1 zdarma.

Dopřát si můžete třeba exkluzivní krájený lanýžový salám s parmezánem, krevety s chilli a citronem, sušenou šunku jamón serrano nebo slaninu se smetanovým sýrem. Na výběr je i z bezmasých delikates, jako je vyzrálá gouda, hummus se sušenými rajčaty, olivy nocellara s rozmarýnem a pepřem a mnoho dalších chuťově vyladěných pomazánek, tapenád či rybích a masových delikates.

Albert

Pochoutky z řady Albert Excellent Tapas navíc naleznete v obalech, které jsou vyrobeny z recyklovaného plastu a jsou dále recyklovatelné. 

Přiťukněte si

Svátek zamilovaných se nesmí obejít ani bez skleničky něčeho dobrého. Inspiraci přináší someliérka Klára Kollárová a její exkluzivní výběr Sommelier Collection, konkrétně jemné italské Prosecco D.O.C. extra dry. Vašemu večeru dodá příjemnou perlivost a oblíbenou jemnou chuť. 

Pokud dáváte přednost dobrému sektu, můžete si přiťuknout skleničkou La Grande Célébration, a to ve variantách brut, demi sekt nebo populární rosé

Albert

Drobnost na závěr! 

Srdce a chuť své drahé polovičky můžete potěšit lineckým kolečkem s valentýnským motivem. Je tradičně promazané ovocnou náplní, ale na povrchu ho zdobí valentýnský motiv, za kterým stojí jedinečná technologie tisku. Vybírat můžete ze čtyř motivů.

Albert

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články