Žabka hlásí další přírůstek: Sto druhá prodejna vyrostla na Starostrašnické

Široký sortiment zboží.
Zdroj: Tesco
Nová Žabka na Starostrašnické.Široký sortiment zboží.102. Žabka v pořadí je otevřena.

Oblíbená síť obchodů Žabka hlásí hned zkraje roku další přírůstek. Nová prodejna se otevřela dnes na Praze 10 v ulici Starostrašnická. Jedná se tak o 102. obchod sítě Žabka. Zákazníci se opět mohou těšit na příjemné moderní prostředí, které nabízí pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 22 hodin) a 363 dní v roce. Zároveň nabízí širokou škálu doplňkových služeb, kterou znají zákazníci z dalších obchodů Žabka.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 29. 01. 2019 07:51

Obchody Žabka se u zákazníků těší stále větší oblibě, nahrává tomu i skutečnost, že poskytují ideální místo pro pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr produktů. V kombinaci s dobrou polohou představují pak základní konkurenční výhody. Platí to i pro nově otevřenou prodejnu na Praze 10 v ulici Starostrašnická.

„Máme velkou radost, že se nám v poměrně krátké době podařilo otevřít další novou prodejnu v Praze. Tentokrát jsme svěřili obchod do rukou nového franšízanta v naší síti, pana Tomáše Huka, který nás přesvědčil svými bohatými zkušenostmi s řízením obchodu,” říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka.

Na prodejní ploše 90 metrů čtverečních pořídí zákazníci vedle širokého sortimentu produktů včetně čerstvých potravin i bohatou nabídku služeb finančního servisu, jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu všech operátorů nebo prodej losů.

„Věříme, že i díky této široké nabídce služeb ocení zákazníci z řad místních obyvatel pohodlné nakupování v Žabce. A tímto obchodem rozhodně nekončíme a brzy ho budou následovat další, a to jak v Praze, tak i v dalších městech,” dodává Radim Lunda. V současnosti provozuje obchodní síť Žabka celkem 102 prodejen.

O společnosti Tesco Franchise Stores ČR, s.r.o.

  • Tesco Franchise Stores provozuje zavedenou síť prodejen potravin Žabka v Čechách, zejména pak v Praze a Středočeském kraji, ale také v dalších lokalitách středních, západních, jižních či severních Čech.
  • Cílem a vizí je poskytnout zákazníkům snadný a pohodlný nákup, nabízet co nejširší sortiment, aby vždy nalezli to, co zrovna potřebují, a zajistit jejich maximální spokojenost s obchody a službami Žabka.
  • 1. dubna 2011 se společnost Žabka, a.s., stala součástí skupiny Tesco v České republice.
  • Otevírací doba těchto provozoven (6 – 23 hod.) je pouze jedním z mnoha důvodů, proč jsou prodejny potravin tak populární. Šíře sortimentu, umístění ve vaší blízkosti a nároky na kvalitu obsluhy a poskytovaných služeb je to, co dělá Žabku Žabkou.
  • Obchody fungují ve formě franšízy, což znamená, že jsou provozovány nezávislými podnikateli podle standardů definovaných společností Tesco.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články