Zjistěte, které z těchto 10 známých kuchyňských triků skutečně fungují

Nevěřte všemu, co čtete. Některé vychytávky fungují jen teoreticky.
Zdroj: Flickr.com/Finecooking.com
1. Půlení ovoce a zeleniny pomocí dvou talířků. Funguje!  Umístěte zeleninu nebo ovoce kulatého tvaru mezi dva talířky a horizontálně je naporcujte. Jen se ujistěte, že máte dostatečně ostrý nůž.2. Zrychlené chlazení nápojů pomocí papírových utěrek. Nefunguje. Proces chlazení takto neurychlíte.3. Oddělení žloutku od bílku pomocí plastové lahve. Funguje! Vytlačte z lahve co nejvíc vzduchu, pak její hrdlo přiložte ke žloutku a pomalu ji „roztahujte“. Žloutek se vcucne.4. Odstraňování zelené části jahod pomocí plastového brčka. Funguje! Na menší jahody je ale lepší vzít nůž.+ 6 fotek+ 7 fotek

Která hospodyňka by si nechtěla usnadnit vaření? Je ale třeba mít na paměti, že není všechno zlato, co se třpytí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 15. 11. 2016 09:44

Ve virtuálním světě naleznete nepřeberné množství různých kuchyňských triků a tipů. Ne všechny jsou ale tak skvělé, jak na první pohled vypadají.

Server Bright Side sestavil přehled 10 těch nejrozšířenějších, z nichž některé jsou skutečně užitečné a dokážou vám výrazně ulehčit práci… zatímco jiné v praxi rozhodně nefungují tak, jak jejich autoři tvrdí.

Pokud tedy chcete vědět, které stojí za vyzkoušení a které je naopak lepší ignorovat, prohlédněte si následující komentovanou galerii.

Zdroj: Bright Side

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články