Nákupní svátek je tu! Dny Marianne nabízejí výrazné slevy na módu, domácí spotřebiče, bytové doplňky i kosmetiku

Podzimní Dny Marianne se konají od 15. do 18. září 2023.
Zdroj: Se souhlasem Marianne
Během Dnů Marianne dostanete slevu 50 % na online kurzy z portálu Extrakurzy.cz.Během Dnů Marianne dostanete slevu 50 % na kuchařky z edice Toprecepty.cz.Během Dnů Marianne dostanete slevu 50 % také na kuchařky z edice Apetit.Během Dnů Marianne můžete zakoupit Apetit kuchařky se slevou  50%. Na předplatné časopisu Apetit můžete mít slevu 30 %.+ 33 fotek+ 34 fotek

Dny Marianne startují a spolu s nimi je tu skvělá příležitost, jak při nakupování ušetřit. A je jedno, zda si chcete pořídit kabelku, nový mobil či třeba kuchařku. Od pátku 15. do neděle 17. září 2023 můžete ve více než 3 300 obchodech a eshopech po celé České a Slovenské republice využít slevy až 60 %. Přinášíme vám tipy na ty nejatraktivnější.

Václav Roman
Václav Roman 15. 09. 2023 13:00

Oblíbený nákupní svátek Dny Marianne letos začíná v pátek 15. září a výhodně nakupovat můžete až do neděle 17. září. Na Slovensku pak až do pondělí 18. září. Na pátek zde totiž připadá den pracovního klidu.

Slevové kupony najdete také v aplikaci

Oblíbené slevové kupony nenajdete pouze v tištěných časopisech, ale dostanete se k nim také prostřednictvím mobilní aplikace. Po nainstalování a rychlé registraci si v ní zakupte elektronické kupony. A je to! Slevové kupony jsou vaše. V aplikaci jsou kupony seřazeny přehledně, barevně jsou zvýrazněné nejvýhodnější nabídky. Ty úplně nejlepší, které by vašemu nákupnímu oku rozhodně neměly uniknout, najdete pod označením Zlaté kupóny.

Další možnost, jak získat slevové kupony, je webová aplikace. Stejně jako v mobilní aplikaci i na webové verzi Dnů Marianne za kupony zaplatíte 110 Kč.

Příznivci klasických papírových kuponů také nepřišli zkrátka. Kuponové knížky plné slev jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl.

Víkend slev Podzimních Dnů Marianne 2023

Kde všude můžete slevové kupony využít a co všechno si můžete koupit? K dispozici máte více než 500 kuponů na nákup kosmetiky, módy, ale i elektroniky či bytových doplňků.

Z velkého množství nabídek jsme pro vás vybrali ty nejatraktivnější. Jedním ze zlatých kuponů je sleva 50 % na Apetit kuchařky, které si můžete pořídit v eshopu. Slevový kód se vztahuje na všechny Apetit kuchařky, a to včetně novinek.

Se slevou 50 % si můžete pořídit online kurzy z našeho webu Extrakurzy.cz, ve kterých se můžete učit od těch nejlepších. Nechte se pěkně v pohodlí domova inspirovat mistry svého oboru. Tyto kurzy jsou jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Na výběr máte třeba kurzy Sváteční oběd s Honzou Punčochářem, Škola vaření omáček s Petrem Hajným či Hříšné moučníky z odpalovaného těsta podle Heleny Fléglové.

Další zlatý kupon je na kuchařskou edici Toprecepty.cz. Přičemž sleva 50 % se vztahuje na všechny nabízené kuchařky. Můžete díky ní výrazně ušetřit i při nákupu aktuální novinky Náš rok v kuchyni, která na více než 500 stranách nabízí 215 prověřených receptů rozdělených do čtyř ročních období. Podrobnou nabídku včetně návodu, jak si kupony pořídit, si můžete prohlédnout přímo na eshopu Toprecepty.cz.

Zvýhodněná kosmetika a móda ve Dnech Marianne

To ale není zdaleka všechno, co na vás ve Dnech Marianne v obchodech čeká. Třicetiprocentní slevu můžete využít v parfumerii Sephora při nákupu produktů značek Eisenberg a Fresh v minimální hodnotě 1 990 Kč. Jako dárek navíc obdržíte kosmetickou taštičku, ve druhém případě dokonce vybavenou miniaturami.

Slevy 25 % na vůně nad 50 ml a 20 % na ostatní sortiment na vás ve Dnech Marianne čeká také v parfumerii Douglas. K produktům značky Armani nad 50 ml navíc dostanete jako dárek pánskou vůni Acqua di Gió Profondo (15 ml) a dámské tělové mléko My Way (75 ml). Pokud by vás zaujaly vůně Calvin Klein od 50 ml, přidají vám v Douglasu dámskou kabelku.

Pro milovnice módy je připravená sleva 30 % na sortiment oblíbených značek Orsay, GAP, Astratex či Intimissimi Uomo. V Astratexu na vás navíc čeká vedle dopravy zdarma také milý dárek. Až o čtvrtinu levněji pak můžete ve Dnech Marianne nakoupit v řetězcích obchodů Marks&Spencer, Tezenis nebo Takko Fashion.

Dámy také jistě ocení slevy na malé spotřebiče, jako epilátory, vysoušeče vlasů i žehličky na vlasy. Slevy od 20% nabízí Datart na značky Philips, Panasonic, Remington, Revlon a mnoho dalších.

Nechte se na největší slevový svátek inspirovat v naší galerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články