5 nejčastějších chyb, které ženy dělají ve vztahu: Nedopouštíte se jich také?

láska, vztah
Zdroj: Pixabay.com

Dlouhodobý vztah je v podstatě full time job. V něm se také musíte snažit, aby si vás okolí cenilo a považovalo vás za nepostradatelné. Nejen muži, ale i ženy ve vztahu často chybují. Přinášíme vám 5 nejčastějších prohřešků, kterých se ženy dopouštějí.

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 04. 2018 19:39

1. Pozor na nevěru

Nevěry se na světě dopouští skutečně mnoho lidí. Vy nemusíte. Ze sexu s jiným partnerem, než je ten váš, nemůže vzniknout nic dobrého. Obyčejně je dobré zatloukat, protože když o pochybení řeknete svému protějšku, ulevujete svému svědomí a jemu ubližujete. I proto je lepší se toho vyvarovat.

2. S pravdou ven

U sexu ještě chvíli zůstaneme. Ženy se při něm, zvlášť při tom prvním, často stydí. Ze sexu se stane rutina a ten plyne dál přirozenou cestou a případným vývojem. Mnohdy ale ženy nechtějí říct, že už zpočátku jim něco v sexu s dotyčným nevyhovovalo, protože ho mají rády a nechtějí mu ublížit, ale omyl, dámy, on není v posteli sám. Tak s pravdou ven.

3. Buďte tolerantní

Pokud muže přivážete k topení, on řetěz přerve, uteče a už se nikdy nevrátí. Neberte to doslova pochopitelně, ale tak nějak to skutečně chodí, proto buďte tolerantní, a to i k ostatním ženám v mužově okolí. To neznamená, že když jsou v jeho přítomnosti, že si s nimi něco začne. Trocha důvěry neuškodí.

4. Ta jeho parta…

I vy máte jistě přítelkyně, které váš partner nemá rád, ale snaží se je tolerovat, tak se snažte tolerovat i tu jeho partu. Sice ji nemůžete ani vystát a nemáte si s nimi co říci, ale jednou si je vybral za přátele a je na vás, abyste to skousla.

5. Všechno není samozřejmost

Muži se snaží ženám snést modré z nebe a ženy je za to chválí, alespoň to je základ spokojeného vztahu. Proto neberte jako samozřejmost, že občas umyje nádobí nebo dokonce uvaří, a chvalte ho, co to jen jde. I když bude říkat, že je mu to jedno, v duši ho to bude hřát.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články