Alkohol jako pomocník při sexu: Opravdu je potom milování kvalitnější?

Pít či nepít?

Na první dobrou byste řekli, že vám alkohol při sexu určitě pomáhá. Pár drinků vám může ale akt lásky i pěkně zkazit. Rozhodli jsme se vyzkoumat, jaké jsou plusy a mínusy milování pod vlivem.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 02. 2018 16:48

Po větším množství alkoholu jsou především ženy více otevřené a přestávají mít zábrany. Uznejte samy, že si mnohdy vybereme partnera, o kterého bychom si za střízliva neopřely ani kolo. Po probuzení jsme občas překvapené, kdo že to vedle nás leží. 

Není pochyb o tom, že po alkoholu se cítíme být více sexy. Každá známe tu chvilku, kdy na sebe při odskočení na záchod špulíme pusu v zrcadle a máme pocit, že nikdo na světě není víc atraktivní.

Co se týká negativních důsledků, nutno říci, že pár drinků navíc v nás vzbudí agresivnější chování. Rozhodně nevypadáme jako dámy, když křičíme sprostá slova na celé okolí. Nejednoho muže toto odradí.

Nejvíc ze všech drog podporuje chuť na sex právě alkohol. Ženy se cítí dobrodružně a odvážně, muži zase sebevědomě a drze. Ať už je to jakkoli, množství alkoholu, co jste vypili vám ráno nedovolí vzpomenout si, co strašného jste prováděli, a to je možná dobře. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články