Charlotte Gainsbourg: Proslavila ji role promiskuitní nymfomanky. V reálném životě má ale letitý vztah

Charlotte Gainsbourg je neobyčejně krásná.
Zahrála si i ve snímku Samba s Omarem Sy.Je to zajímavá žena.Ve filmu Melancholia si zahrála s Kirsten Dunst.Muži o ní mají zájem.+ 1 fotka+ 2 fotky

Charlotte Gainsbourg je francouzská herečka, která měla opravdu štěstí na své rodiče. Kombinaci genů Jane Birkin a Serge Gainsbourga by chtěl každý. Její tvář je českým divákům povědomá hlavně díky roli ve filmu Nymfomanka, kde ztvárnila ženu závislou na sexu. Ve skutečnosti se ale chová ukázkově.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 03. 2018 19:45

Charlotte Gainsbourg se narodila 21. července 1971 v Londýně. Je to francouzská herečka a zpěvačka. Už od malička bylo jasné, jakým směrem se bude ubírat. Její matkou je totiž britská herečka Jane Birkin, její otec byl pro změnu francouzský zpěvák židovského původu Serge Gainsbourg.

V mládí vystudovala dvojjazyčnou školu v Paříži a posléze Collège Alpin International Beau Soleil ve Švýcarsku. Soukromý život Charlotte nikterak bouřlivý nemá. Již dlouhá léta žije s francouzsko-izraelským hercem Yvanem Attalem a má s ním tři děti. Syna Bena, dceru Alice a Joe.

Svojí kariéru započala ve filmu V záři reflektorů, kde si zahrála po boku Catherine Deneuve. Za život ale hrála ve více jak třiceti filmech. Film L'effrontée ji dokonce přinesl francouzského Ceasara, stejně tak jako snímek Pusa. Nebrání se ale ani divadlu a hrdě vystupovala na prknech Théâtre de la Gaîté-Montparnasse ve hře Oleanna. Dále ztvárnila postavu Jany Eyrové ve stejnojmenném filmu.

Českým divákům je známá především její spolupráce s Larsem von Trierem. V roce 2009 si zahrála ve filmu Antikrist, za nějž získala cenu festivalu v Cannes. Následně si zahrála ještě v Melancholii a v neposlední řadě ve filmu Nymfomanka, který vznikl v roce 2013. Snímek pojednával o ženě závislé na sexu. Popisoval její život od mládí až do středního věku. Charlotte tam byla nucena zkusit si opravdu pikantní scény, ale zvládla to na jedničku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články